Novi poslovni pothvat

Prvo pojavljivanje Harryja i Meghan otkako su objavili da čekaju drugo dijete, nije poznato kad su snimili ovaj video

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry sa Spotifyjem su sklopili ugovor za emitiranje svog podcasta Archewell Audio, a navodno je suradnja vrijedna 30 milijuna funti.

Meghan Markle i princ Harry odradili su svoj prvi javni nastup otkako su objavili da očekuju drugo dijete. 

Pogledaj i ovo Meghan Markle i kraljica Elizabeta - 2 "A sada su mi to uzeli..." Princ Harry i Meghan Markle razbjesnili su svojim potezom kraljicu Elizabetu, njoj blizak izvor tek je sada prgovorio o svemu!

Supružnici, koji su prošlog petka izgubili svoje kraljevske titule, snimili su video od 20 sekundi za svoj podcast Archewell Audio za emitiranje na Spotifiyju. Meghan i Harry prošle su godine objavili da su sklopili ugovor sa servisom za streaming glazbe i američki mediji su pisali da je riječ o suradnji vrijednoj 30 milijuna funti. 

Meghan je u kratkom pojavljivanju istaknula da ona i princ koriste podcast za moćne razgovore koji inspiriraju, potiču na izazove i educiraju.

"Stvorili smo Archewell Audio da budemo sigurni da možemo prenijeti glasove koji se možda ne čuju i da u javnost dođu priče raznih ljudi", ispričala je Markle u haljini Oscara de la Rente vrijednoj 2645 funti. 

"I najveći dio ovoga je pokušavanje da se stvori ova zajednica gdje se može dijeliti, koja će potaknuti sve druge da dijele svoje ranjivosti u ovom sigurnom prostoru", rekao je Harry. 

Nije poznato kada su supružnici snimili video. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene