obiteljski trenuci

Zoran Mamić prvi put viđen u šetnji s kćerkicom čije ime još taji, s njim bila i 11 godina mlađa partnerica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Zoran Mamić i Senka Mandić dobili su kćerkicu sredinom svibnja, a navodno su u vezi malo više od godinu dana.

Trener i sportski direktor Dinama Zoran Mamić (48) dobio je kćerkicu s 11 godina mlađom partnericom Senkom Mandić sredinom svibnja. 

Pogledaj i ovo Ana Šikić i Zoran Mamić 2012. godine Isplivale fotke! Sjećate se druge supruge Zorana Mamića? Postali su par nakon što se razveo od Vanje, ali i nju je brzinski ostavio!

Par je prvi put viđen u šetnji s bebom prošle nedjelje, piše magazin Story. Bili su u jutarnjim satima u zagrebačkom parku Maksimir, a Zoran je preuzeo guranje dječjih kolica dok je Senka hodala pokraj njega. 

Inače, gotovo tri mjeseca nakon rođenja ime Mamićeve kćerkice još se taji i nije poznato javnosti. Fotografije možete pogledati ovdje

Zoran je lijepu Senku upoznao u Dubaiju, u kojem je ona radila na rezervacijama stolova u restoranu. Iako se ne zna kada je točno započela njihova veza, u prosincu prošle godine šuškalo se da je par zajedno najmanje šest mjeseci.

Zoran i Senka prestali su se skrivati, no on o novoj djevojci ne govori. Sportski direktor i bivši nogometaš iza sebe ima dva braka.

Onaj s Vanjom Mamić trajao je 17 godina, a u njemu je dobio sina Brunu i kćer Ninu. Zoran je bio oženjen i ekonomisticom Anom Šikić. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, a njihov brak potrajao je tek dvije godine.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene