što to radi?

Jednu od najseksi žena svijeta teško je prepoznati u ovom izdanju, a uhvaćena je i u nesvakidašnjoj situaciji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Lopez trenutno u Vancouveru snima novi film "The Mother", a sada su procurile prve fotografije sa seta na kojima je neprepoznatljiva.

Pjevačica i glumica Jennifer Lopez radi punom parom, a nakon kratke pauze poslije završetka snimanja romantične komedije "Shotgun Wedding", tijekom koje je imala glazbene nastupe, opet se vratila na filmski set.

Pogledaj i ovo Jennifer Lopez Što se dogodilo? Jennifer Lopez razbjesnila obožavatelje naglim potezom, ni za što nije dala objašnjenje: "Ovo je krajnje razočaravajuće"

Ovoga puta snima Netflixov triler "The Mother" u kojem glumi ubojicu, a sada su isplivale i prve fotke sa seta u Vancouveru na kojima je Jennifer neprepoznatljiva.

Paparazzi su je ulovili dok je snimala scenu u kojoj izlazi iz spremnika zrakoplova, s vunenom kapom na glavi i sunčanim naočalama, odjevena u široku jaknu i hlače s džepovima te s pancirkom.

Da je riječ o J.Lo, vidi se jedino na fotkama na kojima nema naočale, a za film je i potamnjela kosu te joj dodala ekstenzije.

Lopez je zvijezda filma, a uz vodeće uloge imaju i Joseph Fiennes te Omari Hardwick. Završetak snimanja previđen je za siječanj sljedeće godine, no još nije najavljeno kada će film biti dostupan na streaming servisu Netflix.

Inače, Lopez dugo zadnjih mjeseci rijetko imamo priliku vidjeti odvojenu od glumac Bena Afflecka s kojim je obnovila vezu nakon 17 godina. Par koji je svojevremeno stekao nadimak Bennifer upoznao se na setu filma "Gigli" 2001. godine i bili su zaručeni od 2002. do 2004. godine.

Ben se nakon prekida s Lopez vjenčao s kolegicom Jennifer Garner s kojom je dobio troje djece, no 2018. godine su se razveli.

Lopez se pak bila udala za pjevača Marca Anthonyja s kojim je dobila blizance, a unatoč tome što su se razveli 2013. godine još uvijek ih veže blisko prijateljstvo. Nakon toga je četiri i pol godine bila u vezi s Alexom Rodriguezom, za kojeg se također zaručila, a prekinuli su malo prije nego se doznalo da se vratila Benu.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Petar Grašo i Hana Huljić Celebrity Danijela Martinović oglasila se prvi put nakon vijesti o Grašinoj novoj vezi, evo kako se ona zabavlja dok svi o njemu pričaju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene