NIJE MU BILO SPASA

Šokantna smrt na glazbenoj sceni: 20-godišnjem reperu provalili u dom usred noći i upucali ga nekoliko puta

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Mladi američki reper Pop Smoke je bio kod kuće kad su u nju provalili u 4:30 ujutro. Provalnici su ga upucali nekoliko puta i pobjegli.

Policija je izvijestila kako je američki reper Pop Smoke ubijen je tijekom pljačke njegova doma u Los Angelesu u srijedu. Kako piše TMZ, 20-godišnji glazbenik, čije je pravo ime Bashar Barakah Jackson, bio je kod kuće kada su u nju provalili dva maskirana muškarca u 4:30 ujutro. 

Pogledaj i ovo Tre Da Kid (Foto: Instagram) Bio na putu za nastup Glazbenika našli mrtvog sat vremena prije nego što je trebao održati koncert, istraga je u tijeku

Napadači su pucali u Pop Smokea i ostavili ga u kritičnom stanju prije nego što su pobjegli. Reper je hitno prevezen medicinski centar Cedars-Sinai u Zapadni Hollywood gdje su ga liječnici proglasili mrtvim.

Provalnici još nisu uhićeni, a policija nije otkrila je li ih identificirala. Jednog muškarca su priveli odmah nakon pucnjave, no ubrzo su ga pustili jer je utvrđeno da nije umiješan u provalu i ubojstvo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

IM REALLY REAL IN REAL LIFE💯 ION GOTTA PAINT MY HAIR RAINBOW COLORS❌🌈 OR TWIRL AROUND LIKE A BALLERINA🙅🏾‍♂️THIS IS WOO💫💥

A post shared by BIGG PAPI LOCSTA🦈💫 (@realpopsmoke) on

Pop Smoke je bio reper na početku glazbene karijere, a prošle godine je izdao svoju debitantsku kompilaciju glazbe pod nazivom “Meet the Woo“ i singl “Welcome to the Party“.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Chris Noth, Tara Lynn Wilson (Foto: Profimedia) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth i Tara Lynn Wilson (Foto: Instagram) Chris Noth (Foto: Profimedia) +1 Chris Noth i supruga Tara (Foto: AFP) Celebrity Glumac iz popularne serije u 65. godini dobio sina s 27 godina mlađom suprugom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene