tragična obljetnica

Ubojstvo koje je zgrozilo regiju: Prošlo je 10 godina od smrti srpske pjevačice koju je usmrtio ljubomorni partner

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Pjevačicu Kseniju Pajčin ubio je njezin dečko Filip Kapisoda u njezinom stanu 16. ožujka 2010. godine.

Od stravičnog ubojstva popularne srpske pjevačice Ksenije Pajčin prošlo je točno deset godina, a 16. ožujka 2010. godine život joj je oduzeo njezin deset godina mlađi dečko Filip Kapisoda koji je nakon toga presudio i sebi.

Pogledaj i ovo Ksenija Pajčin - 3 Danas bi napunila 44 godine... Bila je jedna od najljepših pjevačica regije, a onda joj je njen dečko na stravičan način okončao život

Njezina smrt je šokirala Srbiju i cijelu regiju, a mnogi i danas pamte detalje stravičnog zločina u Ksenijinom stanu. Tijelo pjevačice pronađeno je u hodniku stana, a njezinog dečka pronašli su u sobi te je pored njega bio pištolj. Istraživanjem su utvrdili kako je Filip najprije ubio Kseniju te je presudio sebi.

Par se navodno danima svađao, a posljednji put su se sukobili zbog jednog od Filipovih ljubomornih ispada kojima je inače bio sklon.

Ksenija Pajčin danas bi imala 42 godine, a na njezin rođendan u prosincu prisjetila je se i njezina kolegica Dragana Mirković.

"To je bila jedna preslatka i najljepša devojčica, imala je 15 godina kad je počela surađivati sa mnom, kada je počela plesati u grupi. Ja nikada nisam videla ljepšu devojčicu i dan danas", rekla je.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene