šokirali razvodom

Bili su jedan od najljepših parova i izgledali su sretnije no ikad, a onda se sve iznenada raspalo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jennifer Aniston i Brad Pitt zaljubili su se 1998. zahvaljujući svojim agentima, a zaručili su se već godinu dana kasnije i vjenčali u ljeto 2000.

Prošlo je 20 godina od vjenčanja mnogima omiljenog para, Jennifer Aniston (51) i Brada Pitta (56), a neki se još nisu pomirili s njihovim razvodom. 

Pogledaj i ovo Pax Jolie Pitt i Brad Pitt Što se stvarno dogodilo? Procurila šokantna poruka sina Brada Pitta koju mu je poslao za Dan očeva: "Istina će izaći na vidjelo, ti je*eno grozno ljudsko biće"

Veza ovog bivšeg para još fascinira javnost, iako nisu glavna tema kao krajem 90-ih i početkom 2000-ih kada je njihova romansa bila u počecima. Za Bradovu i Jenniferinu ljubav glavni su krivci bili njihovi agenti koji su ih spojili 1998. kada su gradili glumačku karijeru. 

Pitt je tada imao težak prekid s kolegicom Gwyneth Paltrow, koja je shvatila da nije spremna za brak, pa ni s njim, iako ga  je jako voljela. No to je požalila kada je vidjela da ima novu ljubav Jennifer. Par se nekoliko mjeseci nakon što su se upoznali pojavio na crvenom tepihu, u rujnu 1999. na dodjeli nagrade Emmy u Los Angelesu.

Bili su glavna atrakcija i sve su oči bile uperene u njih te su zasjenili ostale zvijezde. Javnost i strani mediji komentirali su da Jennifer i Brad izgledaju jako zaljubljeno i sretno, a već mjesec dana kasnije on ju je zaprosio. Učinio je to iza pozornice na Stingovu koncertu.

Vjenčali su se u ljeto 2000. u Malibuu, a pokušali su skriti detalje od javnosti, no nisu uspjeli. Kao i svaka vijest o njima, i ova je izazvala veliko zanimanje. Jennifer je ubrzo nakon sudbonosnog da ispričala kako je već nakon prvog spoja s Bradom znala da je on za nju idealan muškarac. 

"Oboje smo već na prvom spoju znali da se sviđamo jedno drugome. Bilo je čudno. Mislila sam da je to bila baš jednostavna, laka večer. Bilo mi je jako zabavno", rekla je glumica u intervju 2004. s Diane Sawyer.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

No wrinkles... harder than it looks! Somewhere between these two photos, my peers gave me a gift I will cherish and a night I will never forget. Thank you @sagawards, @themorningshow, and our incredible cast and crew. Let’s get back to work!

A post shared by Jennifer Aniston (@jenniferaniston) on

U romantičnoj ispovijesti otkrila je i da bi jako željela imati djecu s Bradom te da smatra bi mogla održavati ravnotežu između posla i majčinstva. No 2005. njezin brak s njim se raspao i nije joj se nikad ostvario san o roditeljstvu, dok je on kasnije dobio djecu. Pittova afera s Angelinom Jolie izašla je na vidjelo, a kasnije se on njome i oženio.

Brad i Jennifer završili su brak na ružan način i nisu ostali u dobrim odnosima, no posljednjih godina opet su postali prijatelji. Strani mediji tvrde kako se glumac ispričao Aniston nakon što se 2016. razveo od Angeline.

Bivši supružnici odbijaju komentirati svoj odnos, a obožavatelji se i dalje nadaju da će završiti zajedno. Ističu da Brad i Jennifer nikad nisu izgledali sretno ni s kim kao jedno s drugim te da su bili jedan od najljepših slavnih parova. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene