Veliki gubitak

Producent slavne holivudske serije pronađen mrtav u motelu u Miamiju, kolege su zaprepašteni

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Silvio Horta oduzeo si je život u jednom motelu u Miamiju, a u Hollywoodu je bio najpoznatiji po radu na popularnoj seriji "Ružna Betty".

45-godišnji producent popularne serije "Ružna Betty" pronađen je mrtav u motelu u Miamiju.

Pogledaj i ovo showbuzz Cure detalji Misteriozna smrt slavne glumice: Istraga pokazala brojne nepravilnosti!

Tijelo Silvia Horte pronađeno je prošlog utorka, a isprva se sumnjalo na ubojstvo. Ipak, pokazalo se kako je riječ o samoubojstvu pištoljem.

Silvio je bio poznat u Hollywoodu i ranije, no najpoznatiji je svakako bio po radu na spomenutoj seriji koja se emitirala četiri sezone, od 2006. do 2010. godine. Glavna glumica America Ferrara poslužila se društvenim mrežama kako bi iskazala sućut njegovoj obitelji.

"Zaprepaštena sam vijestima. Njegova kreativnost i talent donijeli su meni i cijeloj ekipi puno sreće i veselja. U mislima sam s njegovom obitelji, koja je sada sigurno u velikoj boli, kao i ostatak ekipe Ugly Betty, koja ovo sigurno smatra velikim gubitkom", napisala je pored zajedničke fotografije ekipe s dodjele Zlatnih globusa.

Svoju je tugu izrazila i glumica Vanessa Williams, kao i njezin kolega Christopher Gorham.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Silvio Horta (@silvioh) on

Iako su mnogi mislili da živi pravi holivudski san, u jednom intervjuu iz 2008. godine Horta je otkrio da baš i nije tako. "Dok sam radio na seriji, u petak navečer bio sam paraliziran od umora. Nisam htio izlaziti ni družiti se s ljudima. Imao sam toliko posla i samo je to bio moj život", požalio se tada, no još uvijek se ne zna koji su razlozi ovakva radikalnog poteza.

Inače, Amerikanac s Kube bio je gay, što je obitelji priznao s 19 godina, a posljednju objavu na Instagramu stavio je krajem lipnja prošle godine s prijateljem. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Jameson (Foto: Instagram) Jenna Jameson (Foto: Instagram) Jenna Jameson (Foto: AFP) Jenna Jameson (Foto: AFP) +5 Jenna Jameson (Foto: AFP) Celebrity Bivša pornoglumica ljepotu je uništila burnim životom i ovisnostima, a sad je najavila borbu protiv viška kila

Ne ustručavajte se potražiti pomoć

Ako se vi ili netko vama blizak suočava s određenim psihološkim poteškoćama ili se jednostavno nalazite na životnom raskršću u potrazi za pravom odlukom, nemojte se nikad ustručavati pitati za pomoć i razgovor. Donosimo vam nekoliko kontakata gdje možete porazgovarati s punim povjerenjem sa stručnjacima koji će vam sigurno pomoći:

Centar za krizna stanja i prevenciju suicida pri KBC-u Zagreb

Nazovite na telefon 01/2376-470 kad god vam zatreba pomoć od 0 do 24 sata, liječnici su uvijek spremni porazgovarati s vama i pomoći vam.
U Centar za krizna stanja pri KBC-u Zagreb možete doći i bez najave i uputnice svakim danom između 8 i 20 sati.

Hrabri telefon

Ako ste maloljetno dijete ili roditelj koji se suočava s različitim odgojnim izazovima, možete se obratiti stručnjacima na Hrabrom telefonu.

Ako ste dijete, nazovite na besplatni broj 116-111.

Broj Hrabrog telefona za mame i tate je 0800-0800. Linija je otvorena svakim radnim danom od 9 do 20 sati.

Psihološki centar TESA

Psihološki centar TESA udruga je koja već 25 godina daje besplatnu psihološku pomoć i podršku zdravom razvoju građana.

Nazovite na broj 01/48 28 888 - radnim danom od 10 do 22 ili im se javite mailom za savjet: psiho.pomoc@tesa.hr

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene