novi detalji

Procurile nove fotke Beyonce i Jay Z-ja s ljetovanja u Hrvatskoj: Posjetili su još jedan otočić, uživali su u čistom luksuzu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Beyonce i Jay Z plovili su Jadranom u jahti čiji najam tjedno stoji dva milijuna dolara, a posjetili su i otočić Vrnik kraj Korčule.

Glazbena diva Beyonce svoj 39. rođendan slavila je na hrvatskoj obali sa suprugom Jay Z-jem i njihovo troje djece, a svjetski mediji otkrili su sve i o luksuznoj jahti na kojoj je slavni par boravio.

Pogledaj i ovo Beyonce i Jay-Z u Hrvatskoj Samo lagano Nove fotke Beyonce i Jay-Zija pokazuju što stvarno misle o Hrvatskoj, evo koja im je bila glavna zanimacija nakon doručka

Radi se o superjahti Lana, čiji tjedni najam stoji dva milijuna dolara, a trenutačno je jedna od najljepših jahti koje plove svijetom. Dugačka je 107 i viša od 13 metara, a sređena je u stilu najluksuznijih VIP hotela i dvorana. Najmoćniji glazbeni par na svijetu priuštio si je tako luksuzno ljetovanje, a na jahti su imali i veliki bazen smješten na palubi broda. Fotografije jahte Lana možete pogledati OVDJE.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are BEYond excited to share this epic memory. 💛 #vrnikartsclub #beyonce #jayz #vrnik #visitkorcula #croatia #islandlife #beyday

A post shared by Vrnik Arts Club (@vrnik.arts.club) on

Beyonce je rođendan proslavila na Galešnjaku, otoku zaljubljenih i simbolu romantike, a pripremili su joj i posebnu večeru te je sve oko nje bilo puno baklji i cvijeća. Supružnici su posjetili i otok Žut, a na Instagramu su procurile fotografije s otoka Vrnika kraj Korčule, gdje su Beyonce i Jay Z uživali na večeri.

Fotografija je objavljena nakon što su oni otišli iz Hrvatske, a u restoranu su se tako i dogovorili sa slavnim parom. Beyonce je bila u ružičastoj haljini i sa šeširom na glavi, a Jay Z je bio u šarenoj, ležernoj kombinaciji.

To nije prvi put da su Bey i Jay posjetili Hrvatsku. Uživali su na Hvaru i u Dubrovniku 2009. godine, a njihova kći Blue Ivy navodno je dobila ime upravo po plavom bršljanu s našeg najsunčanijeg otoka.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Profimedia) Katie Holmes (Foto: Instagram) Katie Holmes (Foto: Profimedia) +7 Katie Holmes (Foto: Profimedia) Celebrity Bio je zaručen i trebao pred oltar, a onda su svijet obišle ove fotografije pa je djevojku ostavio preko poruke

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene