Ipak se ne rastaju

Deset godina mlađi suprug nije je ispuštao iz ruku, bujni dekolte istaknula je u zanimljivom kombinezonu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priyanka Chopra i Nick Jonas i dalje su ludo zaljubljeni, a o tome najbolje svjedoče najnovije fotografije.

Holivudska glumica Priyanka Chopra i glazbenik Nick Jonas priredili su pravu predstavu na crvenom tepihu dodjele modnih nagrada 2021. u Royal Albert Hallu u Londonu.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

39-godišnja glumica oduševila je sve okupljene u cvjetnom kombinezonu, kojim je istaknula bujni dekolte, a deset godina mlađi Nick nije ju ispuštao iz ruku dok su razmjenjivali nježnosti pred svima, a na čemu su mu mnogi i zavidjeli budući da Priyanka slovi kao jedna od najljepših žena svijeta.

Bilo je to njihovo prvo pojavljivanje u javnosti nakon što su se pojavila šuškanja o nevoljama u njihovu braku i nakon što je ona obrisala Nickovo prezime sa svojih profila na društvenim mrežama. No slavna ljepotica te je glasine brzo ušutkala, a opovrgnula ih je i njezina majka.

"Sve su to gluposti, ne širite glasine", rekla je Priyankina majka Madhu za News18.com.

Priyanka i Nick vezu su započeli 2017. godine, a na počecima su zbog velike razlike u godinama bili predmet ruganja i ismijavanja jer su neki tvrdili da izgledaju kao majka i sin, no otkako su se prije tri godine vjenčali, čini se da im u braku cvjetaju ruže.

Pjevač je glumicu zaprosio nakon samo dva mjeseca veze, i to prstenom koji je odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany, a vjenčali su se u nekadašnjoj kraljevskoj palači Umaid Bhawadu u indijskom gradu Jodhpur Rajasthan pred 250 najbližih prijatelja i članova obitelji, gdje je raskošna ceremonija potrajala čak tri dana.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (Foto: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) +0 Lidija Vukićević (FOTO: Instagram) Celebrity Violeta iz Boljeg života napravila pomutnju u Turskoj, nije bilo teško primijetiti da je nešto zaboravila obući

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene