ne mare za kritičare

Ne mogu obuzdati strasti ni na obiteljskom ručku, a zaprosio ju je nakon dva mjeseca veze pa dokazao da je to bio pametan potez!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Priyanka Chopra i Nick Jonas su u braku od prosinca 2018. te pri svakom pojavljivanju u javnosti pokazuju koliko se vole.

Priyanka Chopra (39) i njezin 10 godina mlađi muž Nick Jonas privlače poglede gdje god se pojave, a to nije bila iznimka ni ovog puta.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

Glumica i glazbenik su uživali u obiteljskom ručku u londonskom restoranu te su bili u društvu, kako navode strane mediji, Priyankine majke Madhu i još jedne žene. 

Chopra i Jonas su bili u ležernom izdanju i jako dobro raspoloženi te se nisu mogli suzdržati od izmjenjivanja nježnosti. Ljubili su se i grlili te su okidali selfieje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra)

Inače, Priyanka i Nick vezu su započeli 2018., a Nick je pred svoju dragu kleknuo nakon samo dva mjeseca veze te su se vjenčali u prosincu. Ona se iste godine preselila u London, a par savršeno funkcionira unatoč velikoj razlici u godinama, zbog koje su nerijetko bili i tema ismijavanja te komentara da izgledaju kao majka i sin, a ne kao bračni par.

Priyanka je nedavno progovorila o važnosti održavanja zdrave ravnoteže između privatnog i poslovnog života i otkrila da ponekad radi i po 12 sati dnevno, pa se uopće ne vidi sa suprugom. A otkrila je i kako imaju posebno pravilo zbog prenatrpanih rasporeda.

"Vidimo se svaka tri tjedna. Bez obzira na to gdje smo u tom trenutku u svijetu, doletimo jedno k drugome barem jednom mjesečno i skupa smo nekoliko dana. To je pravilo koje smo odredili kad smo se vjenčali. Inače se nikad ne bismo vidjeli", objasnila je glumica, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene