Prije pogibelji

POSLJEDNJE RIJEČI PRINCEZE DIANE Batler otkrio koga je uistinu voljela

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Batler princeze Diane, Paul Burrell, napisao je knjigu 'The Way We Are', u kojoj je ljubav između nje i Dodija Al-Fayeda nazvao nagađanjima.

Batler princeze Diane otkrio je što mu je rekla prije svoje tragične smrti. U njegovoj knjizi 'The Way We Are' otkrio je i da su nagađanja o ljubavnoj vezi između Dodija i Diane samo to - čista nagađanja. Da podsjetimo, prije 19 godina, princeza Diana tragično je poginula u prometnoj nesreći u pariškom tunelu Pont de l'Alma. Te noći u automobilu su bili Dodi Al-Fayed i zaštitar Trevor Rees-Jones.

Pogledaj i ovo Princ William Sve je pomno isplanirano Princ William pojavio se na istom događaju gdje je bio i brat Harry, a evo kako su se izbjegli!

Dianin batler i prijatelj Paul Burrell otkrio je detalje svog posljednjeg razgovora s princezom u razgovoru za ABC, a prisjetila se autorica Huffington Posta. Kazao je da se Lady Di prije odlaska u Pariz činila nesretnom i zabrinutom. Burrella je upitala hoće li biti tamo kad se vrati, a njega je zabrinuo njezin ton glasa. Naveo je Burrell i kako Dodi Al-Fayed nije bio ljubav njezinog života. 'Prava ljubav njezinog života, njezina srodna duša, bio je kardiokirurg Hasnet Khan. Upoznala ga je u posjetu poznaniku u londonskoj bolnici Royal Brompton. Naime, vrata dizala su se zatvarala i netko ih je omeo, tada je ugledala Khana i rekla da je on taj', otkrio je Burrell.

Otkrio je batler i da se nekoliko dana nakon tragične Dianine pogibelji čuo s kirurgom, koji mu je rekao da je mogao spasiti Dianu, koja je preminula zbog puknuća aorte. Nagađanja oko stvarnog uzroka nesreće u kojoj je princeza poginula i dalje traju. Jedni tvrde da je vozač bio alkoholiziran, dok drugi smatraju da su krivi paparazzi, koji su slijedili vozilo. Na tu temu snimaju se brojni dokumentarci, koji nagađaju da je za tragediju kriva i kraljevska obitelj. U dokumentarcima se navodni da kraljevskoj obitelji nije odgovarala Dianina povezanost sa osobama islamske vjeroispovijesti, ali i da je posjedovala informacije koje bi mogle ugroziti kraljevsku obitelj.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene