povratak sa stilom

Odbjegla princeza vratila se svojoj obitelji nakon 10 mjeseci pa odmah priredila show za okupljene fotografe!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Charlene vratila se iz Južnoafričke Republike u Monaco gdje su je dočekali suprug Albert i njihovi šestogodišnji blizanci.

Princeza Charlene od Monaka vratila se kući nakon što je 10 mjeseci bila u Južnoafričkoj Republici, odvojena od svoje obitelji.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka i princ Albert Njen izraz lica sve govori Suprug najtužnije princeze izveo je dobro osmišljenu predstavu pred svima? Nakon glasina da žive odvojeno jedna stvar je posebno čudna!

Privatnim zrakoplovom doputovala je iz Durbana do Nice u Francuskoj, gdje je odmah priredila show za okupljene fotografe.

Princeza se iz zrakoplova iskrcala s novim psom kojeg nije mogla kontrolirati pa ju je vukao po zračnoj luci. Tamo su je s velikim buketom cvijeća dočekali i suprug princ Albert s njihovim šestogodišnjim blizancima Jacquesom i Gabriellom.

Po dolasku u palaču princeza je s obitelji pozirala za fotke koje su objavljene na njihovom službenom Instagramu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Palais Princier de Monaco (@palaisprincierdemonaco)

Nije poznato zašto na fotkama jedino princeza Charlene nosi masku, no moguće je da ima veze s njezinim nedavnim zdravstvenim problemima.

Naime, princeza je početkom rujna hitno hospitalizirana nakon što se onesvijestila zbog komplikacija uzrokovanih infekcijom koju je dobila u svibnju.

Podsjetimo, Charlene je zadnji put u Monacu bila u siječnju ove godine, a tijekom cijelog njezinog boravka u rodnoj Južnoafričkoj Republici nagađalo se o problemima u njezinu i Albertovu braku.

No brak princa Alberta i princeze Charlene oduvijek je intrigirao javnost. Charlene je inače bivša olimpijska plivačica, a kada se udala za princa, u brak je ušla u suzama nakon što je navodno čak i pobjegla iz Monaka. Uoči vjenčanja saznala je da 63-godišnji Albert ima izvanbračno dijete, i to u trenutku kada je u Parizu isprobavala vjenčanicu u kojoj se prošetala do oltara.

34-godišnja Brazilka koja je Albertu rodila dijete s njihovom kćeri živi u Italiji, no javnosti još uvijek nije poznat njezin identitet. Kada mu je rekla da je trudna, on ju je odbacio, a upravo zbog te afere već se godinama šuška da princ vara svoju suprugu. Brazilka je ostala trudna nakon mjesec dana njihove strastvene veze, no zbog djeteta se sve promijenilo i Albert je tvrdio da nema nikakve veze s njom.

Princu Albertu to je već treća parnica za utvrđivanje očinstva. Iz svojih bivših afera već ima 29-godišnju Jazmin Grace Grimaldi i sina Alexandera Grimaldija Costu, a oboje je priznao tek nakon sudskih bitki i DNK analiza.

Albert i Charlene upoznali su se 2000. godine, a deset godina kasnije objavili su zaruke. Njegove brojne afere okaljale su njihovu ljubav već odavno, a navodno su njegovi odvjetnici Charlene rekli da može otići nakon što mu rodi muškog nasljednika. Ona nikada o tome nije progovorila u javnosti, a navodno će zbog svog truda dobiti i pozamašnu svotu kada konačno odluči napustiti kneževinu Monako.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Penava - 3 Kristina Penava - 1 Kristina Penava - 2 Kristina Penava Mandarina +3 Kristina Penava Mandarina Celebrity Mislili smo da smo vidjeli sve, ali Kristina Mandarina objavila je fotku na kojoj ju je stvarno nemoguće prepoznati, nema ni traga starom izgledu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene