obitelj na okupu

Prva fotka najtužnije princeze nakon povratka iz mentalne institucije, pozirala je sa suprugom i djecom, od kojih je mjesecima bila odvojena

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza Charlene na Instagramu je čestitala Uskrs fotografijom na kojoj pozira sa suprugom Albertom i njihovim blizancima Jacquesom i Gabriellom nakon što je četiri mjeseca bila odvojena od njih jer se liječila u mentalnoj instituciji u Švicarskoj.

Monegaška princeza Charlene nakon dugo vremena uživa sa svojom obitelji, a objavila je i zajedničku fotografiju kojom je čestitala Uskrs.

Pogledaj i ovo Princeza Charlene od Monaka jedan detalj sve zbunjuje Suprug najtužnije princeze tvrdi da je ona super i sretna, ali nove paparazzo fotke ipak govore drugačije?

Sa suprugom princem Albertom i njihovim sedmogodišnjim blizancima Jacquesom i Gabriellom pozirala je na travnjaku palače, a fotka je obradovala njezine obožavatelje, koji je dugo nisu vidjeli.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Charlene se četiri mjeseca liječila u mentalnoj instituciji u Švicarskoj, odakle se vratila kući sredinom ožujka. Iz palače su tada u službenoj obavijesti istaknuli kako je Charlene spremna nastaviti s kraljevskim dužnostima uz supruga i njihovu djecu, a naglašeno je i kako je njezin povratak kući rezultat sjajne brige koju je imala u klinici i kako su ga odobrili njezini psihijatri.

Podsjetimo, princeza Charlene završila je na liječenju samo nekoliko dana nakon što se vratila u Monako svojoj obitelji, od koje je bila razdvojena 10 mjeseci.

"Očito je bila iscrpljena, fizički i emocionalno. Bila je opterećena i nije se mogla suočiti sa službenim dužnostima, životom općenito, pa čak ni obiteljskim životom. To je svakako bio faktor, ali u ovom trenutku radije ne bih ništa više komentirao", izjavio je tada princ Albert.

Inače, tijekom njezina boravka u Južnoafričkoj Republici neprestano se šuškalo o problemima u njihovu braku i mnogi su sumnjali da se više neće vratiti suprugu, što je Albert uporno i oštro poricao.

No brak monegaškog kraljevskog para intrigirao je javnost i prije njezina bijega u Afriku, a poznato je i da se Charlene za Alberta vjenčala u suzama, nakon što je doznala za njegovo izvanbračno dijete.

Nedavno su se ponovno pojavile glasine da je napustila supruga, i to dok je on u samoizolaciji zbog zaraze koronavirusom, no nova obiteljska fotografija daje naslutiti kako u tome ipak nema istine.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Tonči, Vjekoslava i Hana Huljić Petar Grašo i Hana Huljić Mia Dimšić, Hana Huljić i Domenica Žuvela +7 Hana Huljić i Petar Grašo - 2 Celebrity Hana Huljić nakon dugo vremena objavila svoju fotku i pokazala s kim uživa: "Najbolje društvo"

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Hrvoje Habdija - 5 Hrvoje Habdija - 4 Hrvoje Habdija - 3 Hrvoje Habdija - 6 +19 Hrvoje Habdija - 2 Celebrity Hrvoje nakon odlaska iz Survivora ispričao što se događa kada ih kamere ne snimaju: "Spomenuo bih jednu sočnu situaciju..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene