To mu se još nije dogodilo

Princa Harryja u dućanu zamijenili za prodavača božićnih jelki, evo kako su on i Meghan reagirali na to

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijekom kupovine božićnog drvca, Harryju i Meghan Markle prišao je dječak koji ih nije prepoznao i zamijenio je princa za prodavača.

Iako su jedan od najpoznatijih parova na svijetu, princ Harry i Meghan Markle susreli su se s nekim tko ih nije prepoznao.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Naime, dok su kupovali božićno drvce, Harryju je u trgovini prišao dječak koji ga je zamijenio za prodavača, prenosi Daily Mail.

Smiješna zamjena dogodila se u utorak proteklog tjedna u kalifornijskom gradu Montecito gdje su Harry i Meghan preselili u ožujku ove godine, nakon što su napustili kraljevski život.

Slavni par je zatražio da se trgovina isprazni prije njihova dolaska, no kada su stigli unutra je bila još jedna obitelj, otkrio je zaposlenik trgovine James Almaguer na Twitteru gdje je opisao i Harryjev susret sa zbunjenim dječakom.

"U trgovini je bila još jedna obitelj i njihov živahni sinčić je dotrčao kroz drvca do Harryja i pitao ga radi li ovdje", napisao je prodavač, a zatim je pohvalio reakciju kraljevskog para.

"Iskreno, činili su se kao jako dragi ljudi. Meghan je bila vrlo ljubazna, a Harry je zvučao i ponašao se kako opušteni tip", tvitao je prodavač.

Harry i Meghan ove godine prvi put neće provesti blagdane s kraljevskom obitelji u domu Sandringhamu. Par će umjesto toga Božić proslaviti u SAD-u sa svojim sinčićem Archiejem, a ni ostatak Harryjeve obitelji neće slaviti skupa.

Kraljevska obitelj objavila je da će prvi put nakon 33 godine preskočiti tradicionalno blagdansko obiteljsko druženje zbog pandemije koronavirusa.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Mia Begović - 2 Celebrity Mami uzdahe i u šestom desetljeću: Mia Begović pokazala noge u mini haljini i mrežastim čarapama

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene