Neki ozbiljni princ

Princ Harry viđen prvi put od intervjua kod Oprah, djelovao je potpuno drugačije od osobe na koju smo navikli

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry je djelovao vrlo zabrinuto u svom prvom pojavljivanju u javnost nakon intervjua kojeg je sa suprugom Meghan Markle dao voditeljici Opri Winfrey.

Princa Harryja fotografi su prvi put uhvatili u javnosti nakon intervjua kojeg je prije dva tjedna sa suprugom Meghan Markle dao popularnoj voditeljici Opri Winfrey. Harry je tako otišao u ležernu vožnju električnim biciklom po kalifornijskom Montecitu, a u vožnji su ga pratili i zaštitari.

Pogledaj i ovo Meghan Markle - 1 svima je pomrsila račune Meghan Markle usporedili su sa ženom koja je sličan razdor u kraljevskoj obitelji napravila već ranije

Harry je lice sakrio iza zaštitne maske, a imao je sunčane naočale i kapu te je jedva bio prepoznatljiv. Sudeći prema fotografijama, britanski princ nije bio previše dobre volje, a ozbiljan izraz lica odavao je zabrinutost. Fotografije možete pogledati OVDJE.

Odnosi između kraljevske obitelji narušeni su već godinu dana, otkako su Harry i Meghan odlučili napustiti svoje službene dužnosti, a sve je dodatno pogoršao intervju s Oprom u kojemu su iznesni neki šokantni detalji. Između ostalog Meghan ih je optužila za rasizam, otkrila detalje sukoba s Kate Middleton i svoje namjere da si oduzme život, a Harry je izjavio da se osjećao kao u zatvoru.

Kraljica Elizabeta nakon toga se očitovala službenom izjavom u kojoj je rekla da se osjeća jako zabrinuto zbog svega, dok je William pred novinarima izjavio da oni nikako nisu rasistička obitelj i da će razgovarati s bratom, što, čini se, nije prošlo u najboljem redu.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Liam Neeson (Foto: Profimedia) Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) +0 Liam Neeson i Natasha Richardson (Foto: AFP) Celebrity S gubitkom majke koja je bila divna žena i glumica teško se nosi, a progovorio je i o trenucima nakon tragične nesreće

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene