kako ga gleda!

Pogledajte zašto princa Williama odjednom uspoređuju s Jamesom Bondom, a vidi se da je Kate presretna zbog toga

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William iznenadio je sve svojim stajlingom za dodjelu nagrada Earthshot Prize, pojavio se u izdanju koje je mnoge podsjetilo na modne ikone šezdesetih.

Princ William i Kate Middleton svojim su dolaskom uveličali prvu dodjelu nagrada Earthshot Prize, koja se održala u londonskoj palači Alexandra.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Organizatori događaja, na kojem su nagrađuju najinovativnija rješenja za ekološke izazove pred kojima se nalazi naš planet, uzvanike su zamolili da ne kupuju novu odjeću za dodjelu, već da obuku nešto što već imaju, što je kraljevski par ispoštovao.

Kate je iz ormara izvukla prekrasnu bijelu haljinu s remenom u kojoj smo je već imali priliku vidjeti, no ovaj put u fokusu se našao Williamov outfit.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

On se na dodjeli pojavio u dosta neočekivanom izdanju i ne pamtimo da smo ga dosad vidjeli u nečem ovakvom, a moguće i da je prokopao po ormaru svojeg oca jer se stajlingom vratio u šezdesete.

Nosio je usku crnu dolčevitu i plišani tamnozeleni sako, a o njegovom outfitu raspisali su se svi modni časopisi.

William je mnoge podsjetio na ikone stila šezdesetih, poput Charlieja Wattsa iz The Rolling Stonesa i umjetnika Andyja Warhola. Pale su i usporedbe s James Bondom, točnije Rogerom Mooreom koji je u filmu "Živi i pusti umrijeti" također nosio usku crnu dolčevitu.

A mnogi su primijetili i poveznicu između Williama i zadnjeg Bonda, glumca Daniela Craiga koji se na nedavnoj premijeri filma "Za smrt nema vremena" također pojavio u plišanom sakou, samo je on nosio ružičasti.

Je li princ ovime najavio promjenu svojeg stila i može li on postati novi trendseter u obitelji? Vidjet ćemo, ali svakako je ovo jedno od njegovih izdanja koje ćemo još dugo pamtiti, a ni Kate nije mogla sakriti oduševljenje sa svojeg lica. 

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Bagarić Mark Bagarić Mark Bagarić Janko Popović Volarić, Martina Tomčić, Mark Bagarić +15 Mark Bagarić Celebrity Tko je mladić zbog kojeg je Martina Tomčić izjavila da se zaljubila? Tvrdi da nikad nije bio u vezi, ali nakon ovoga teško da će ostati solo!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić - 5 Aleksandra Grdić - 2 Aleksandra Grdić - 4 Aleksandra Grdić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) +1 Aleksandra Grdić (FOTO: Davor Visnjic/PIXSELL) Nekad i sad Naša misica poznata po skandalima nekad je bila glavna zvijezda svakog partyja, a danas vodi posve drugačiji život

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene