U ekskluzivnom klubu!

Princ William uhvaćen u rijetkom noćnom izlasku, evo s kim se to zabavljao dok Kate nije bilo nigdje na vidiku!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William snimljen je u noćnom provodu s prijateljima dok se Kate Middleton s njim ovog puta nije pojavila.

Princ William izgledao je jako dobro raspoložen dok je u uživao u noćnom izlasku, točnije na jednoj predbožićnoj zabavi sa zvijezdama u privatnom klubu Oswald's u Londonu.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William - 2 "čini sve kako bi zaštitio obitelj" Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

39-godišnji William, koji se inače rijetko viđa u noćnim izlascima, snimljen je kako napušta luksuznu VIP zabavu dok je ulazio u svoj automobil s vozačem koji ga je odvezao u Kensingtonsku palaču.

Prema pisanju Daily Maila družio se s Jamesom Bluntom i njegovom suprugom Emily, kao i Holly Valance te njezinim suprugom milijarderom Nickom Candyjem i to u jednom od najekskluzivnijih londonskih privatnih klubova u koji mogu ući samo članovi.

Klub u ulici Albemarle u Mayfairu poznat je među poznavateljima i ljubiteljima dobrog vina, a u vlasništvu je aktivista za zaštitu okoliša Robina Birleya, čiji ga je otac nazvao po svojoj supruzi Lady Annabel Goldsmith.

William se inače navodi i kao član kluba "5 Hertford Street", u kojem godišnja članarina iznosi 1800 funti, a njegovi su članovi navodno i Harry Styles, Margot Robbie, Mick Jagger te brojni članovi kraljevske obitelji.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 2 +3 Lidija Pintarić i Mate Mišo Kovač - 1 Celebrity Mišo Kovač hitno hospitaliziran u splitskoj bolnici, vijest je potvrdila njegova supruga: "Ne mogu pričati, nisam dobro"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene