pretjerao?

Princ William naljutio Irce zbog šale oko ozbiljne situacije: "Usput, širimo koronavirus. Isprike!"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

William i Kate Middleton su se u Dublinu družili s medicinskim osobljem, a princ se odlučio našaliti s koronavirusom.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea u službenom su posjetu Irskoj, a princ William je naljutio tamošnje stanovnike nakon što se našali s koronavirusom.

Pogledaj i ovo Kate Middleton i princ William - 2 "čini sve kako bi zaštitio obitelj" Poznato je kako je princ William reagirao kad je Kate odlučila svijetu reći pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

William i Kate Middleton su se u Dublinu družili s medicinskim osobljem, a princ se u jednom trenutku odlučio našaliti s čitavom situacijom, piše The Sun.

"Uvjeren sam kako vam svi prilaze uvjereni da imaju koronavirus te su sigurni da umiru, a vi im govorite da imaju obični kašalj", rekao je princ jednom od doktora.

"Ne čini li vam se da je sve u vezi koronavirusa previše dramatično? Usput, vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea šire koronavirus. Isprike!", rekao je William.

Šala nije najbolje prihvaćena u Irskoj, a na društvenim mrežama su brojni napali princa kako se šali s ozbiljnom situacijom i ne poštuje žrtve koronavirusa.

Prema uputama kraljevskih dužnosnika, svi članovi kraljevske obitelji i dalje nastavljaju posao te su istaknuli da nema mjesta panici. William i Kate su se osim s doktorima u Irskoj družili i s vlasnicima pubova te su isprobavali pive.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Lepa Brena (Foto: Srđan Ilić/Pixsell) Celebrity "Ususret promjenama na sebi": Lepa Brena iznenadila tamnom kosom, fanovi se složili na koga nalikuje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene