Teško je procijeniti

Iskreni ili dobri glumci? Pogledajte kako se Kate i William ponašaju dok svi još pričaju o intervjuu koji je uzdrmao kraljevsku obitelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William i Kate Middleton snimljeni su tijekom obilaska jedne londonske ambulente gdje nisu skidali osmijehe s lica.

Od intervjua princa Harryja i Meghan Markle s Oprom Winfrey prošlo je desetak dana, no još se ne prestaje pričati o svemu što su u njemu otkrili o kraljevskoj obitelji i njihovu odnosu s njima.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Čiji potez je bolji? I Harry i Meghan suočili su se s optužbama za fotošopiranje, evo kako su se oni snašli u svom slučaju

A iako su oboje spomenuti u intervjuu, i to ne baš u najboljem kontekstu, princ William i Kate Middleton vratili su se svakodnevnim obavezama.

Kraljevski par snimljen je u četvrtak ujutro tijekom obilaska jedne londonske ambulante gdje su stigli nasmijani i družili se s osobljem, kao da se ništa nije dogodilo.

Iskrenost ili samo dobra gluma? Teško je procijeniti, ali ipak, Kate ima malo razloga za sreću jer je ovog tjedna dobila novu nećakinju koju je rodila njena mlađa sestra Pippa. S druge strane, doznalo se i da je bila razočarana i povrijeđena nakon što je Meghan u intervjuu rekla da ju je ona rasplakala u svađi zbog haljina koje su nosile djevojčice s cvijećem na kraljevskom vjenčanju 2018. godine

"Kate nikada nije željela da se u medijima pojave vijesti o svađi nje i Meghan, tako da ova priča nije nimalo jednostavna. Koliko znam, postoji nekoliko verzija priča o malenim djeverušama, a ne samo ona koju je Meghan ispričala pred kamerama znajući da joj Kate neće odgovoriti na to. Kate je smatrala da je to sve riješeno i stvar prošlosti, pa joj je ponovno iznošenje te priče u javnost zastrašujuće", otkrila je za medije autorica knjiga o kraljevskoj obitelj Katie Nicholl.

William se, pak, navodno brine da će svaki njegov privatni razgovor s bratom, princem Harryjem završiti na američkoj televiziji nakon što je Meghan progovorila o njihovu telefonskom pozivu.

Naime, Meghan je otkrila Gayle King da su braća imala neproduktivan razgovor preko mobitela, rekao je izvor za Vanity Fair. Voditeljica CBS-a Gayle ispričala je u utorak da su William i Harry prvi put razgovarali nakon intervjua s Oprom Winfrey.

Iako su Markle i njezin muž rekli da je ekskluzivni razgovor s Winfrey posljednji put da govore o kraljevskim zbivanjima, ipak je do King došla informacija o komunikaciji s članovima obitelji koje su optužili za neprimjereno ponašanje, a gledateljima je otvoreno rekla da joj ih je ispričao odbjegli kraljevski par.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene