Lady Di bi bila ponosna

Prošlo je već 9 godina od vjenčanja Kate i Williama, prisjetili smo se kako je izgledao njihov veliki dan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kate Middleton udala se za princa Williama 29. travnja 2011. godine i time je postala supruga budućeg britanskog kralja.

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea slave devetu godišnjicu braka, a par se svog velikog dana prisjetio i objavom na službenom Instagramu. Kate Middleton i princ William objavili su fotku s ulaza Westminster Abbeyja nakon što su prije devet godina izmijenili zavjete.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. i kraljica Camilla izostali važni članovi Bolesni kralj Charles nije htio propustiti uskršnju misu, stigao je sa suprugom Camillom, a kraljevska obitelj okupila se u nikad manjem broju

Princu Williamu kum je bio brat Harry, a Kate je za kumu uzela svoju sestru Pippu. Mnogim obožavateljima kraljevski par je zahvalio na divnim željama za godišnjicu, a neki od njih su istaknuli i kako bi Williamova majka, princeza Diana, danas bila ponosna na njih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🎊 Nine years ago today – thank you for all your lovely messages on The Duke and Duchess of Cambridge’s wedding anniversary!

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

Kate i William danas su roditelji troje djece, princa Georgea (6), princeze Charlotte (4) i princa Louisa (2). Godišnjicu braka proslavit će privatnom proslavom u svom domu u Norfolku, gdje su s djecom u izolaciji.

Vojvova i vojvotkinja od Cambridgea svoj su rad nastavili unatoč izolaciji te su se posvetili humanitarnim akcijama u vezi bolnica i humanitarnih udruga.

William je budući britanski kralj

Princ William i njegova supruga jedan su od najpopularnijih parova u Velikoj Britaniji, a razlog tome je izmežu ostalog i činjenica što je princ budući britanski kralj. Par je prije pandemije koronavirusa često putovao, a s njima su išla i njihova djeca.

Jedan detalj Williamu će se promijeniti jednoga dana kada postane kralj. Njegova supruga i dalje će trebati imati putovnicu, no on će, kao i njegova baka danas, moći putovati bez tog dokumenta. Jednako pravilo danas se primjenjuje na kraljicu Elizabetu, a isto će se primijeniti i na princa Williama.

William je drugi u redu za britanku krunu, a prije njega tu dužnost će obnašati njegov otac, princ Charles. Sin Kate i Williama, princ George, četvrti je u redu za kraljevsku krunu.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: AFP) +1 Donatella Versace (Foto: Profimedia) Celebrity Danas ju zbog unakaženog lica zovu kraljicom plastike, a bila je prirodna ljepotica kojoj se svijet divio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene