Namjerno ili?

William i Kate razbjesnili obožavatelje Harryja i Meghan: "Sigurni smo da ovo nije slučajno"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ William i Kate Middleton čestitali su princu Harryju rođendan fotografijama na kojima nema Meghan Markle, baš kao i princ Charles i Camilla.

Obožavatelji princa Harryja i Meghan Markle ogorčeni su jer je vojvotkinja izostavljena iz njegove rođendanske čestitke povodom 36. rođendana koju su na službenim društvenim mrežama podijelili princ William i Kate Middleton. Drugim, riječima Meghan kao da je izrezana s fotografija.

Pogledaj i ovo Kate Middleton Nema više šanse Princ William i Kate Middleton donijeli konačnu odluku o pomirenju s Harryjem i Meghan, a tome je presudila jedna stvar!

William i Kate, baš kao i princ Charles i vojvotkinja od Cornwalla objavili su ukupno četiri fotografije u Harryjevu čast i kako bi obilježili njegov dan, ali njegove 39-godišnje supruge nema niti na jednoj od njih.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal) on

"Sigurno ste mogli birati među stotinama fotografija, ali vi ste baš odlučili objaviti one na kojima su Harry, William i Kate. Siguran sam da nije slučajno da se Meghan ne pojavljuje na njima", komentar je jednog od obožavatelja kraljevske obitelji na društvenim mrežama.

No neke to nije previše začudilo s obzirom na glasine da su se odnosi između nekad nerazdvojnih Williama i Harryja zaoštrili, i navodno nisu razgovarali posljednja dva mjeseca iliti otkako je Harry napustio obitelj i zbog Meghan se preselio u SAD.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene