iz mirovine

Iznimno obraćanje javnosti: Princ Philip se zahvalio svima koji se bore protiv pandemije koronavirusa

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Philip, vojvoda od Edinburgha, vrlo se rijetko pojavljuje u javnosti od kada je u kolovozu 2017. prestao obnašati službene dužnosti.

Princ Philip, 98-godišnji suprug britanske kraljice Elizabete u ponedjeljak je zahvalio svima koji se bore protiv pandemije koronavirusa, iznimno se obrativši javnosti od svog umirovljenja.

Pogledaj i ovo Kraljica Elizabeta, princ Philip, princeza Anne i kralj Charles Nije mu moglo biti svejedno Princa Philipa duboko je povrijedila i uzrujala jedna stvar, evo zašto je čak razmišljao i o tužbi!

Philip, vojvoda od Edinburgha, vrlo se rijetko pojavljuje u javnosti od kada je u kolovozu 2017. prestao obnašati službene dužnosti, a cijelo razdoblje epidemije se sa svojom suprugom nalazi u dvorcu Windsor.

"Kako se bliži Svjetski dan cijepljenja, želim odati priznanje mnogima koji su uključeni u ključni posao borbe protiv pandemije: onima u medicinskim i znanstvenim profesijama, na sveučilištima i istraživačkim institutima, svi ujedinjeni u radu da nas zaštite od covida-19", rekao je princ Philip.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A MESSAGE FROM THE DUKE OF EDINBURGH . As we approach World Immunisation Week, I wanted to recognise the vital and urgent work being done by so many to tackle the pandemic; by those in the medical and scientific professions, at universities and research institutions, all united in working to protect us from Covid-19. . On behalf of those of us who remain safe and at home, I also wanted to thank all key workers who ensure the infrastructure of our life continues; the staff and volunteers working on food production and distribution, those keeping postal and delivery services going, and those ensuring the rubbish continues to be collected.

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

"U ime svih nas koji smo sigurni u svojim domovima, također želim zahvaliti svim radnicima koji se brinu za nastavak infrastrukture našeg života, zaposlenima i volonterima u proizvodnji hrane i distribucije, poštanskim službama i radnicima u dostavi te onima koji se i dalje brinu za redovan odvoz smeća", dodao je.

Vojvoda od Edinburgha je posljednji u nizu članova kraljevske obitelji koji se obratio javnosti od kada je uvedena izolacija zemlje kako bi se spriječilo širenje virusa SARS-CoV-2.

Njegova supruga, kraljica Elizabeta slavi u utorak 94. rođendan, ali tom prilikom neće biti obilježavanja počasnim plotunom na vojnoj paradi jer to u ovom trenutku smatra neprimjerenim. (HINA)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Mina i Željko Joksimović (Foto: Instagram) Željko Joksimović (Foto: PR) Željko Joksimović (Foto: PR) +0 Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Celebrity Joksimović ljutito odgovorio na prozivke zbog svog poteza, mnogima to nije primjereno

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene