Ima 99 godina

Princ Philip prebačen je vozilom hitne pomoći u drugu bolnicu, o njegovu stanju oglasila se i palača

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Philip prebačen je u novu bolnicu vozilom hitne pomoći na daljnja promatranja, gdje će se nastaviti liječiti od infekcije, a u bolnici se nalazi već 14 dana.

Nakon što je dva tjedna proveo u bolnici kralj Edward VII., 99-godišnji vojvoda od Edinburgha iliti princ Philip prebačen je vozilom hitne pomoći u bolnicu svetog Bartolomeja na daljnje pretrage i promatranje rada srca, prenosi britanski Daily Mail.

Pogledaj i ovo Kralj Charles III. - 6 I on je samo čovjek Kralj Charles dobio je čast odraditi nešto zbog čega nije mogao suzdržati suze, njegove fotografije sve su rastužile

Princ je u bolnicu prvotno primljen iz mjera predostrožnosti te nakon savjeta osobnog liječnika, nakon što se nije osjećao baš najbolje. Inače, 14 dana u bolnici najduži je period koji je morao za svog života provesti u nekoj zdravstvenoj ustanovi.

"Vojvoda od Edinburgha premješten je iz bolnice kralja Edwarda VII. u bolnicu svetog Bartolomeja, gdje će ga liječnici i dalje liječiti od infekcije, uz što će provesti dodatne testove i promatrati rad njegova srca. Vojvoda se osjeća ugodno i reagira na liječenje, ali očekuje se da će u bolnici ostati barem do kraja tjedna", stoji u službenoj izjavi glasnogovornika Buckinghamske palače.

Prinčev premještaj u drugu bolnicu htjeli su zabilježiti brojni predstavnici britanskih medija koji budno prate njegovo zdravstveno stanje, međutim u tome su ih spriječili brojni kišobrani koji su kamere ometali u njihovu snimanju i zaklanjali princa. Pritom se za osiguranje brinula policija, kao i za to da cesta do bolnice bude prohodna.

Princ Philip navodno nije zaražen koronavirusom, a on i kraljica Elizabeta primili su i cjepivo protiv COVID-19.

Nedavno ga je u bolnici posjetio i sin princ Charles, a kraljičin bivši tajnik Dickie Arbiter za medije je izjavio kako je Philip njegov posjet najvjerojatnije zatražio kako bi razgovarali o budućnosti obitelji, s obzirom na najnoviji razvoj situacije s princem Harryjem i Meghan Markle te njihovim intervjuom koji će uskoro ugledati svjetlo dana.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene