Borba s depresijom

Prošlo je 19 godina od misteriozne smrti: 'Žao mi je što nisam više pričao o tome'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princeza od Walesa umrla je kad je njezinom mlađem sinu Harryju bilo svega 12 godina, dok je stariji brat William imao 15 godina u trenutku majčine smrti.

Princeza Diana smrtno je stradala u prometnoj nesreći 1997. godine u Parizu, a odmah nakon njezine smrti pojavile su se razne teorije zavjere oko kobnog događaja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Princeza od Walesa umrla je kad je njezinom mlađem sinu Harryju bilo svega 12 godina, dok je stariji brat William imao 15 godina u trenutku majčine smrti.

 

 

#TBT

A photo posted by Prince Harry (@princeharry_w) on

 

Upravo je Harry bio domaćin na humanitarnoj akciji naziva 'Heads Together' koja je nastala u suradnji princa sa vojvodom i vojvotkinjom od Cambridge-a. Cilj ove udruge jest prikupljanje donacija i sredstva te povećanjem svijesti o sve češćim psihičkim poremećajima, kao što je depresija

Princ je u izjavi za BBC rekao da depresija može pogoditi baš svakoga, uključujući i članove kraljevske obitelji.

'Mnogi ljude misle da ako imaš posao, financijsku sigurnost, obitelj, kuću i te slične stvari, misle da je to sve što trebaš i da si sposoban nositi se sa svim stvarima', rekao je 31-godišnji Harry koji priznaje da žali što nakon majčine smrti nije više razgovarao o tome.

'U redu je patiti, sve dok možeš pričati o tome. To nije slabost. Slabost je imati problem, a ne vidjeti to i pokušati ga riješiti', rekao je princ.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene