Je li razmišljao o tome?

Princ Harry u ozbiljnim problemima? "Motre ih vrlo pažljivo, ovdje je sve puno strože nego u Britaniji"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harryja navodno čeka izdašni račun za porez kojeg bi uskoro trebao početi plaćati u SAD-u, a poreznici će navodno morati dobiti i uvid u Kraljevske knjige.

Prema najnovijim tvrdnjama financijskih stručnjaka princ Harry mogao bi se suočiti s plaćanjem ogromnog računa za porez i to u slučaju ako se u roku sljedećih mjesec dana ne iseli iz luksuzne vile u Kaliforniji čija je vrijednost procjenjena na 11 milijuna funti.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Princ u novom američkom domu, koji je zapravo u vlasništvu glumca i producenta Tylera Perryja, boravi od 7. svibnja ove godine nakon što se doselio s Meghan Markle i sinom Archiejem iz Kanade, koja je bila njihova prva stanica nakon napuštanja Velika Britanije. To bi značilo da u SAD-u borave najmanje 151 dan, a nakon 183 dana po zakonu postaje obavezan plaćati porez.

Jedan od najboljih poreznih odvjetnika iz Los Angelesa David Holtz pojasnio je situaciju medijima.

"Možete pretpostaviti da su na oku nekog iz Porezne uprave, nekog tko ih vrlo pažljivo motri. Ovo je velika stvar. Harryjev račun za porez bi mogao biti ogroman, a Porezna će htjeti znati sve o njegovim izvorima prihoda. Tu neće biti samo riječ o novcu koji će dobiti od sklopljenog ugovora s Netflixom već i o bilo kojem novcu. Čak i onom kojeg bi eventualno mogao dobiti na poklon od svog oca princa Charlesa ili novca iz fondova, sa štednih računa, može ih zanimati svaka imovina koju ima u Velikoj Britaniji. To znači da će Kraljevske knjige morati biti otvorene za uvid. Američki poreznici su puno stroži od onih u Velikoj Britaniji", otkrio je David i njegovi kolege.

Harry i Meghan su u veljači ove godine zaradili milijun dolar za održane govore na eventu JP-a Morgana, a nedavno su potpisali i višegodišnji ugovor s Netflixom.

Imovina vojvoda od Sussexa procjenjuje se na 20 milijuna funti.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 7 +1 Maja Šuput - 8 inMagazin Maja nam je u 4. mjesecu trudnoće otkrila kako su ona i Nenad reagirali na sretnu vijest i tko je zaplakao: "Moram priznati da je to bio šok"

 

 

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene