lukavo!

Novi potez princa Harryja nitko nije očekivao! U tajnosti je godinu dana radio na projektu kojim ponovno šokira obitelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry već godinu dana radi na knjizi u kojoj je opisao život u kraljevskoj obitelji, a objavljeno je i kada će knjiga ugledati svjetlo dana.

Princ Harry je prema pisanju svjetskih medija napisao memoare o svom životu u kraljevskoj obitelji, a knjiga bi na police knjižara diljem svijeta mogla stići i prije Božića ove godine. Daily Mail prenosi kako je princ Harry na knjizi u tajnosti radio godinu dana, a prava je prodao jednoj velikoj američkoj izdavačkoj kući.

Pogledaj i ovo Princ Harry Progovorio o očevoj bolesti! Princ Harry dao je odgovor na goruće pitanje je li moguće ponovno ujedinjenje njegove obitelji: "Hmm, gledajte..."

Na svojim memoarima radi i s piscen iz sjene J. R. Moehringerom, inače književnikom nagrađenim Pulitzerom. Prvi draft knjige je već navodno gotov. "U intimnim i emotivnim memoarima jedne od najutjecajnijih figura na svijetu, princ Harry će po prvi put otkriti iskustva, detalje iz svog života, pobjede i poraze, ali i lekcije koje je naučio kroz život", stoji u priopćenju izdavačke kuće.

U objavi stoji i kako je Harry pisao o vremenu provedenom u vojsci, sreći koju je pronašao u očinstvu i braku te o brojnim detaljima iz svog života o kojima dosad nije pisao.

Podsjetimo, Harry i njegova supruga Meghan Markle su početkom prošle godine šokirali kraljevsku obitelj kada su odstupili od svih dužnosti i preselili se u SAD, a u ožujku ove godine su još jednom šokirali njegovu obitelj i to intervjuom koji su dali poznatoj voditeljici Opri Winfrey.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka i Vanja Modrić (Foto: Getty) Luka Modrić (Foto: Instagram) Vanja i Luka Modrić (Foto: AFP) +0 Luka i Vanja Modrić (Foto: Instagram) Celebrity Luka Modrić strastvenim poljupcem čestitao veliki dan svojoj supruzi, svi se slažu da izgledaju zaljubljeno kao prvoga dana!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene