Život mu se preokrenuo

Harry se povjerio prijateljima o novom životu u SAD-u i priznao im kako se stvarno osjeća

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry ne osjeća se dovoljno sigurno i žali zbog napuštanja vojske.

Princ Harry smatra kako bi se osjećao više zaštićeno od svih nemira s kojima se susreo tijekom posljednjih nekoliko mjeseci i to isključivo da je ostao u vojsci, tvrdi njemu blizak izvor.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Naime, Daily Mail prenosi kako je vojvoda od Sussexa prijateljima navodno rekao da ne može vjerovati koliko mu se život preokrenuo naopako. Kaže i da mu je nedostaje prijateljstvo i zajedništvo života u vojnim snagama odkada su mu sva vojna zaduženja oduzeta nakon što su se on i supruga Meghan Markle odreli kraljevskih dužnosti 31. ožujka ove godine.

Morao se odreći čina glavnog kapetana Kraljevskih marinaca kao i titule počasnog zapovjednika kraljevskih zračnih snaga. Harry koji je nosio i nadimak kapetana Walesa zadržao je tek čin majora i inzistira na pružanju nepokolebljive podrške vojnoj zajednici, pa makar to bilo i neslužbeno.

Harry i Meghan trenutno žive u Los Angelesu kamo su se preselili iz Velike Britanije sa sinom Archijem koji će kroz nekoliko dana proslaviti prvi rođendan.

"Harry je prijateljima rekao da mu vojska stvarno fali kao i vojne dužnosti. Nedostaju mu prijateljstva iz vojske. Rekao im je kako još uvijek ne može vjerovati što mu se dogodilo i da mu se život okrenuo naopako. Bio je sretan u vojsci, a onda je upoznao Meghan i ide mu sjajno od tada. Ali mislim da nije zamišljao da će se stvari tako odvijati", izjavio je za Daily Mail anonimni izvor.

Dodao je i da Harry ne krivi Meghan što se željela vratiti u SAD.

"Samo misli da bi osjećao sigurnije da je ostao u vojsci", otkrio je izvor.

Kensingtonska palača objavila je u ožujku vijest da Harry napušta vojsku nakon što je bio njezin pripadnik deset godina i odradio dvije misije u Afganistanu. Princ je tada izjavio kako se raduje novom poglavlju u životu, ali da mu je odlazak stvarno teško pao i teško je donio tu odluku.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty) +0 Eric Dane i Rebecca Gayheart (FOTO: Getty) Celebrity Sijeda kosa i brada potpuno su transformirale ovog zavodnika, rijetki su prepoznali o kojem je ljepotanu zapravo riječ

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene