Otvorio dušu

Procurili detalji emotivnog pisma koje je princ Harry poslao svom ocu prije povratka u Veliku Britaniju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry otvorio je dušu princu Charlesu u pismu koje mu je poslao nakon što je njihov odnos dotaknuo dno i obećao mu je da će poštovati instituciju.

Prije nego što se vratio u Veliku Britaniju na posljednji ispraćaj princa Philipa, princ Harry je svojem ocu princu Charlesu poslao pismo kojim je pokušao izgladiti njihov narušeni odnos zbog eksplozivnog intervjua s Oprom Winfrey u ožujku.

Pogledaj i ovo Princ Harry Progovorio o očevoj bolesti! Princ Harry dao je odgovor na goruće pitanje je li moguće ponovno ujedinjenje njegove obitelji: "Hmm, gledajte..."

Uoči svojeg prvog susreta s obitelji nakon što je sa suprugom Meghan Markle i sinom Archiejem napustio kraljevske dužnosti i preselio se u SAD, Harry je u pismu ocu otvorio dušu, no Charles je i nakon toga ostao duboko povrijeđen zbog poteza svojeg sina dok se njegov sada pokojni djed u bolnici borio za život, piše Mirror.

"Napisao je intimno pismo svojem ocu kojim je pokušao popraviti njihov odnos, no tenzije su još prisutne među njima i stvari se baš nisu posložile onako kako se on nadao", ispričao je za tabloid izvor blizak Harryju, a otkrio je i da je princ u pismo još jednom istaknuo razloge svojeg odlaska, ali i da je obećao kako će poštovati instituciju.

"Obitelj je uoči pogreba princa Philipa postigla neizrečeni dogovor da zadrže za sebe sve što imaju reći jedno o drugom i fokusiraju se na kraljicu, kojoj je nakon smrti supruga bila potrebna potpora", naglasio je izvor.

"Harry nije očekivao da će se sve odmah vratiti na staro, no nakon što je vidio obitelj, osjeća se kao da moraju još puno raditi na svojem odnosu", dodao je.

Iako je Harry nakon pogreba uhvaćen u razgovoru sa svojim bratom Williamom, i njihov je odnos još uvijek poprilično hladan zbog teških optužbi protiv kraljevske obitelji koje su on i Meghan izjeli Opri.

Harry je voditeljici, među ostalim, rekao i da smatra kako su njegov otac i brat zatočeni u palači i da ne mogu samo otići kao on, što je buduće kraljeve navodno razbjesnilo.

Drugi izvor s palače otkrio je i kako se Charles nadao da će se nakon sprovoda svojeg oca nasamo vidjeti s Harryjem, no on mu je rekao da ne planira ostati tako dugo.

Meghan, koja trenutačno trudna i očekuje drugo dijete, sprovod je pratila iz SAD-a jer su joj liječnici savjetovali da ne putuje, a navodno je i svojim prijateljima rekla da nije htjela dolaskom skrenuti pažnju na sebe.

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Severina - 3 Celebrity Severina javno prozvala suprugu Željka Joksimovića? "Objavila je moje gole fotke, a djeca su nam se igrala zajedno"

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise slavi 13. rođendan (Foto: Profimedia) Suri Cruise (Foto: Profimedia) Tom Cruise i Suri (Foto: Profimedia) +4 Suri Cruise (Foto: Profimedia) Nekad i sad Bila je najfotografiranije dijete u Hollywoodu, no odrasla je daleko od otuđenog oca i naslijedila najbolje od prelijepe mame

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene