iznenađenje!

Harry i Meghan u osvajanju Hollywooda: Kraljevski par otkrio sve planove, potvrdili su i s kime su potpisali ugovor

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Kraljevski par pokrenuo je novu produkcijsku tvrtku, kojoj još nisu otkrili ime, a s Netflixom su potpisali ugovor na nekoliko godina.

Princ Harry i njegova supruga, bivša glumica Meghan Markle, potpisali su ugovor s Netflixom te će raditi filmove i serije, javljaju američki mediji.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, koji su u ožujku ove godine službeno odstupili od svih kraljevskih dužnosti, službeno se spremaju za osvajanje Hollywooda. Novosti su objavili iz svoje 14 milijuna vrijedne vile u Santa Barbari.

Kraljevski par pokrenuo je novu produkcijsku tvrtku, kojoj još nisu otkrili ime, a s Netflixom su potpisali ugovor na nekoliko godina. Upravo jedan od najvećih streaming servisa na svijetu pomoći će im u financiranju dokumentarnih filmova i serija te emisija i dječjeg programa.

"Naš fokus će biti na stvaranju sadržaja koji informira, ali i daje nadu. Kao novim roditeljima, važno nam je da produciramo obiteljski program koji je i nama bitan", rekli su Harry i Meghan u službenoj izjavi. Iako je Meghan ranije govorila kako nema namjeru vratiti se pred kamere, sada je izgledno kako će ipak to učiniti, ali na drugačiji način.

"Nevjerojatno smo ponosni što su Meghan i Harry odabrali upravo Netflix kao svoj kreativni dom i uzbuženi smo što ćemo raditi zajedno", rekao je Ted Sarandos, čelnik Netflixa. Glasine o tome da planiraju osvojiti Hollywood kruže još otkako se kraljevski par doselio u Los Angeles, no oni dosad nisu otkrivali nikakve detalje.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Dusko Jaramaz/PIXSELL) +0 Boris Novković, Iris Volf (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) Celebrity Boris Novković demantira razvod od 25 godina mlađe supruge, pokušavaju sve riješiti: "Odnos je destabiliziran"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene