Više ne predstavljaju kraljicu

Buckinghamska palača lišila ih povlastica: Princ Harry i Meghan Markle ostaju bez titula i novca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i princeza Meghan više se neće koristiti svojim kraljevskim titulama niti će dobivati novac od kraljevske obitelji.

Buckinghamska palača izvijestila je da će Harry i Meghan ostati bez titula i financijskih sredstava koji su vezani uz krunu, prenosi BBC. Harry i Meghan su rekli da će vratiti novac uložen u obnovu njihove kuće u Frogmoreu, koju planiraju zadržati kao svoj dom u Ujedinjenom Kraljevstvu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Također, bračni par više neće predstavljati kraljicu Elizabetu. Dogovor će na snagu stupiti ovog proljeća.

Kraljica je rekla da je, nakon "mjeseci razgovora i recentnih rasprava", "zadovoljna da su zajedno našli konstruktivan put naprijed za moga unuka i njegovu obitelj". Dodala je da će "Harry, Meghan i Archie uvijek biti voljeni dio" njezine obitelji.

Kraljica je osim toga izjavila da je svjesna izazova s kojima su se suočavali zbog rigoroznih kritika i da podupire njihove želje za neovisnim životom.

"Moja cijela obitelj se nada da će im današnji dogovor omogućiti izgradnju sretnog i mirnog novog života", zaključila je Elizabeta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Duke and Duchess of Sussex (@sussexroyal) on

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene