Odali mu počast

Meghan i Harry oglasili se nakon smrti princa Philipa, evo kako su se oprostili od njega dok ih nestrpljivo očekuju u Britaniji

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle oglasili su se nakon smrti princa Philipa i to na službenoj stranici njihove zaklade Archewell.

Princ Harry i Meghan Markle oglasili su se nakon tužne vijesti o smrti njegova djeda i princa Philipa, te mu odali počast.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Naime na službenoj web stranici njihove zaklade Archewell objavljena mu je posveta u kojoj mu par zahvaljuje na dugogodišnjoj i predanoj službi.

"Voljena uspomena na Njegovo Veličanstvo Vojvodu od Edinburgha. Hvala na službi, jako ćeš nam nedostajati", piše u objavi.

Britanski su mediji tijekom dana izvijestili kako se princ Harry sprema na povratak u Veliku Britaniju kako bi bio uz obitelj u ovim tužnim trenucima, no još nije poznato hoće lu putovati sam ili će s njim ići i Meghan.

"Harry će učiniti apsolutno sve da se vrati u Veliku Britaniju i bude sa svojom obitelji. Ne želi ništa više od toga nego da bude uz svoju obitelj, a posebno uz baku u ovim teškim trenucima. Meghan je trudna i morat će se posavjetovati s liječnicima koliko je pametno da putuje, ali mislim da će Harry sigurno ići", izjavio je anonimni izvor.

Harry i Meghan su tijekom intervjua s Oprom optužili određene članove kraljevske obitelji za rasizam zbog razgovora kakva će biti boja kože njihova prvorođenca, ali navodno su iza kamera potvrdili kako nije riječ o kraljici niti o princu Philipu.

Harry je prema prvotnim planovima u Veliku Britaniju trebao stići tek početkom srpnja na svečanost otkrivanja kipa posvećenog njegovoj pokojnoj majci princezi Diani, ali obzirom na situaciju vratit će se puno ranije nego što je planirao.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip, princ Harry i Meghan Markle (Foto: Getty Images) +0 Kraljica Elizabeta i princ Philip (Foto: AFP) Zanimljivosti Vojvoda od Edinburgha imao je poseban odnos s unucima, baš on je odigrao najvažniju ulogu kada nisu htjeli čuti za nikog drugog na svijetu

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Philip (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) Princ Philip i kraljica Elizabeta II. (Foto: Profimedia) +0 Princ Philip (Foto: Profimedia) Celebrity Princ Philip inzistirao je na jednoj stvari kad je njegov sprovod u pitanju, kraljica bi se trebala uskoro obratiti naciji

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene