obavili sve

Kraljevska obitelj odbila zahtjev Harryja i Meghan, no ipak se snašao i obavio svoju dužnost sa suprugom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle su odstupili od kraljevskih dužnosti u ožujku ove godine, no neke detalje iz svoje prijašnje službe i dalje obavljaju.

Princ Harry i Meghan Markle posjetili su groblje u Los Angelesu u nedjelju, gdje su obilježili britanski Dan sjećanja.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Ostatak kraljevske obitelji isto je učinuo u Londonu kao i svake godine, no kako Harry i Meghan nisu mogli biti s njima, svejedno su obilježili Dan sjećanja na ratne heroje.

Kraljevski par je tako na groblju položio cvijeće koje je Meghan ubrala u njihovu vrtu ispred vile u Los Angelesu, a cvijeće su postavili na grobove vojnika koji je služio u australskoj jedinici Kraljevskih zračnih snaga te vojnika kanadaske Kraljevske artiljerije.

"Svima koji su služili i služe vojsci. Hvala", napisao je Harry u poruci koju je ostavio pored spomenika na groblju.

Harry je navodno poslao zahtjev u Buckinghamsku palaču da se u njegovo ime postavi vijenac makova na londonskom groblju, no kraljica je to odbila jer Harry i Meghan više ne obnašaju kraljevske dužnosti, od kojih su službeno odstupili u ožujku ove godine. Harry je inače služio britanskoj vojsci deset godina, a u dva je navrata bio i na misijama u Afganistanu.

Pandemija koronavirusa mu je poremetila planove da otputuje u London, gdje bi onda osobno odao počast vojnicima. Nikada nije skrivao koliko mu je druženje s vojnim veteranima značilo.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Melania i Donald Trump (Foto: AFP) +0 Melania i Donald Trump (Foto: AFP) Zanimljivosti Odbijao ju je držati za ruku, ostavljao je da kisne i naređivao joj da sjedi, a Melania sad planira poduzeti korak na koji je dugo čekala?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene