skrivali je sve dosad!

Princ Harry i Meghan Markle prvi put pokazali kćer Lilibet, a pogledajte i koliko je narastao maleni Archie!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle objavili su božićnu čestitku na kojoj poziraju sa sinom Archiejem i kćerkicom Lilibet, koju su šest mjeseci skrivali od javnosti.

Princ Harry i Meghan Markle napokon su pokazali kći Lilibet, koja je na svijet stigla u lipnju ove godine.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Šestomjesečna djevojčica osvanula je na božićnoj čestitki kraljevskog para, na kojoj su nakon dugo vremena pokazali i lice svojeg dvogodišnjeg sinčića Archieja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Alexi Lubomirski (@alexilubomirski)

Fotografiju je snimio fotograf Alexi Lubomirski, koji je zaslužan i za službene vjenčane fotografije Harryja i Meghan.

"Ove godine na svijet je stigla naša kći Lilibet. Archie nas je pretvorio u mamu i tatu, a Lilibet u obitelj", piše u čestitki para.

Harry i Meghan blagdane neće provesti s njegovom obitelji u Velikoj Britaniji, već će s djecom ostati u Kaliforniji, gdje žive otkako su se odrekli kraljevskih dužnosti.

Podsjetimo, Meghan je kćer, kojoj je puno ime Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, rodila 4. lipnja u bolnici u Santa Barbari u Kaliforniji, a nazvali su je po kraljici Elizabeti, odnosno njezinu nadimku Lilibet, i Harryjevoj pokojnoj majci, princezi Diani.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Maja Šuput, Filip Rudan (FOTO: Instagram) Filip Rudan (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) Filip Rudan (FOTO: Anamaria Batur/Dnevnik.hr) +20 Filip Rudan (Foto: Dnevnik.hr) Celebrity Sjećate li se zgodnog Filipa iz Supertalenta? Sada je podijelio dvije velike vijesti: "Zaprosio sam je na našem mjestu"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene