Velika novost

Harry i Meghan pristali na nešto što nikad ne bi pomislili: ''Bit će to drugačije od onog na što smo navikli''

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry i Meghan Markle prije nekoliko su dana potpisali ugovor s Netflixom vrijedan 145 milijuna dolara, a sada je objavljeno kako će dobiti vlastiti reality show.

Princ Harry i Meghan Markle navodno su pristali na reality seriju u kojoj će oni sami biti zvijezde, a Netflixove bi ih kamere trebale pratiti u stopu čak tri mjeseca.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

"Žele ljudima otkriti djelić svojih života kako bi mogli vidjeti i kojim se sve dobrotvornim radom bave", ispričao je izvor blizak kraljevskom paru. Izvor dodaje kako će njihova reality serija biti potpuno drugačijeg ruha od onoga na koji smo navikli, a kraljevski će par paziti da sve bude decentno.

Najnovije vijesti dolaze nakon što je objavljeno da su Meghan i Harry potpisali ugovor vrijedan 145 milijuna dolara s Netflixom, a planiraju raditi dokumentarne emisije te program za djecu. Ipak, čini se kako jedan od najvećih streaming servisa želi nešto drugačiji format serije te će se prvo fokusirati na reality showu.

"Meghan se nada kako će publika imati priliku vidjeti je u pravom svjetlu", kažu njoj bliski ljudi. Zasad nisu poznati detalji njihovih emisija, a iz Netflixa su rekli kako će o svemu publiku obavijestiti na vrijeme.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene