Da si olakšaju

Meghan i Harry ugledali se na Beckhamove pa kopirali njihov potez nakon preseljenja u SAD

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Meghan Markle i princ Harry odlučili su angažirati bivšu pomoćnicu Davida i Victorije Beckham.

Princ Harry i Meghan Markle odlučili su angažirati cijenjenu i traženu bivšu pomoćnicu Davida i Victorije Beckham kako bi im pomogla prilagoditi se na novi život u Los Angelesu učiniti što jednostavnijim i ljepšim.

Tamošnji mediji prenose kako je par u svoj dom doveo 70-godišnju Rebeccu Mostow koja bi im trebala olakšati svakodnevni život u novom luksuznom domu. Točnije, vili izgrađenoj u toskanskom stilu vrijednoj 14,5 milijuna britanskih funti čiji je vlasnik holivudski tajkun Tyler Perry.

Gospođa Mostow dosad je radila za neke od najvećih slavnih faca poput pokojnog glazbenika Princea i kod Seala, a onda se 2007. godine zaposlila u obitelji Davida Beckhama kada je on počeo igrati nogomet za LA Galaxy.

"Rebecca je izuzetno diskretna, marljiva i profesionalna, desetljećima već radi za slavne. Ona je osoba koju su Harry i Meghan tražili i dobili su za nju visoke preporuke", izjavio je njima blizak izvor za The Sun.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) +0 Marko i Branka Grubnić (Foto: Instagram) Celebrity Grubnić objavio niz fotki na kojima zgodna mama Branka pozira u mini haljinama

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene