Hm...

Princ Charles prvi put u javnosti poslije intervjua, zanimljiva je njegova reakcija na pitanje o Harryju i Meghan

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Charles pojavio se prvi u javnosti nakon šokantnog intervjua princa Harryja i Meghan Markle i to u crkvi koju uglavnom čine afroamerikanci.

Britanski princ Charles danas se u javnosti pojavio sa smiješkom, ali bez ikakvih komentara i jedne riječi dok su ga ispitivali o intervjuu njegova sina Harryja i snahe Meghan Markle koji su oni ekskluzivno dali slavnoj voditeljici Oprah Winfrey.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Mediji u Velikoj Britaniji prenose kako je Charles zapravo shrvan zbog Harryjevih tvrdnji da ga je isključio iz komunikacije, a on se nakon svega pojavio pred medicinskim osobljem, pacijentima i svećenicima u crkvi Jesus House u blizini Brent Crossa u London, a čiji su vjernici pretežito afroamerikanci. Priča se i kako je Charles duboko zabrinut zbog optužbi kraljevske obitelji za rasizam.

"To se protivi svemu u što Charles vjeruje, on vjeruje da je različitost snaga našega društa", izjavili su njemu bliski izvori za The Standard.

Pri izlasku iz crkve jedan od okupljenih novinara upitao je Charlesa što misli o intervjuu, a on se samo okrenuo da vidi tko mu je točno postavio to pitanje, nasmiješio se i nastavio svojim putem.

Harry je inače izjavio da se osjeća iznevjernim od strane oca koji mu je navodno prestao odgovarati na pozive i poruke nakon preseljenja u Kanadu i napuštanja obitelji. Naveo je i kako su mu ukinuli financiranje te osobnu zaštitu njega i obitelji.

"Stvarno sam razočaran jer je on prošao kroz nešto slično. Zna kakav je to osjećaj boli. Ja ću ga uvijek voljeti, ali mnogi osjećaji su povrijeđeni. No jedan od prioriteta bit će mi pokušaj poboljšanja tih odnosa", izjavio je Harry pred desecima milijuna gledatelja.

Buckinghamska palača je od trenutka emitiranja intervju pod sve većim pritiskom da komentira Harryjeve i Meghanine tvrdnje, no zasad se po tom pitanju nisu oglasili. I to za razliku od Meghanine obitelji, točnije polusestre Samanthe koja ju optužuje da laže i oca Thomasa koji je njezine izjave nazvao običnim sr***** i time stao na stranu britanske kraljevske obitelji.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene