slučajno otkriveno

Princ Harry uhvaćen u laži! Opri Winfrey je tvrdio da ga je obitelj "odsjekla", no prava istina je isplivala na vidjelo

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry je voditeljici Opri Winfrey rekao kako ga je obitelj financijski "odsjekla" početkom prošle godine, no godišnja izvješća kraljevske obitelji pokazuju drugačije.

Princ Charles je nastavio financirati svoga sina, princa Harryja, i nakon što su on i Meghan Markle odstupili sa svih kraljevskih dužnosti, piše Daily Mail. Iako je Harry u intervjuu s voditeljicom Oprom Winfrey u ožujku ove godine rekao kako ga je obitelj potpuno financijski "odsjekla", nove tvrdnje govore upravo suprotno.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle - 2 Raspada se idila? Meghan i Harry svojim su se postupcima zamjerili Amerikancima, nešto im je itekako zasmetalo: ''Dosta im je njihova žaljenja''

Financijski podaci kraljevske obitelji pokazuju kako je princ Charles financirao Harryja i Meghan s računa kuće Clarence namijenjenog uzdržavanju Charlesovih sinova i njihovih obitelji. Harry je s druge strane rekao Opri kako je financijsku podršku obitelji prestao dobivati početkom prošle godine. Otišao je toliko daleko da je istaknuo kako su se on i Meghan nastavili financirati s računa koji mu je majka Diana ostavila u nasljedstvo.

Detalji financiranja su izašli u javnost zbog godišnjih financijskih izvješća koje kuća Clarence i Buckinghamska palača redovito dostavljaju javnosti.

Nedavno je objavljeno kako princ Harry i Meghan Markle pokušavaju održati dobre odnose s kraljicom Elizabetom, no nimalo ne žale što su detalje života u kraljevskoj palači ispričali u intervjuu s voditeljicom Oprom Winfrey. Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa žele zadržati mir unutar kraljevske obitelji, a informacije o svemu dolaze nakon što je kraljica Elizabeta navodno rekla kako ne namjerava više ignorirati neistine koje kruže o kraljevskoj obitelji.

Harry i Meghan žele izbjeći da ih kraljica degradira, a najgori mogući scenarij bi im bio da izgube svoje titule.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Gisele Bundchen (Foto: Instagram) Gisele Bündchen (Foto: Profimedia) Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) Tom Brady, Gisele Bundchen (Foto: Profimedia) +7 Gisele Bundchen, Tom Brady (Foto: AFP) Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu i bez trunke šminke obara s nogu, zanimljiva poza naglasila je njezino tonirano tijelo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene