maknut i sa svadbenih slika

Zabranili mu da privlači pozornost: Izlazak uskladio s novim stravičnim detaljima seksualnog zlostavljanja

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Andrew je, prema riječima žrtve Virginije Roberts, koristio lutku nalik sebi u prirodnoj veličini za seksualne odnose s njom i drugim maloljetnicama.

Sin kraljice Elizabete II., princ Andrew (60) mjesecima se skriva od javnosti nakon što je optužen da je sudjelovao u seksualnom zlostavljanju s pokojnim prijateljem Jeffreyjem Epsteinom. 

Pogledaj i ovo Princeza Beatrice i Edoardo Mapelli Mozzi (Foto: Profimedia) bez raskoši i pompe Nakon seks skandala i tri odgode konačno se vjenčali: Britanska princeza se udala za talijanskog tajkuna

Andrew je viđen u srijedu kako odlazi iz dvorca Windsor, a oči je skrivao iza sunčanih naočala. Vidljivo je kako se fizički promijenio otkad je u središtu seksualnog skandala. Koliki su razmjeri svega, pokazuje i nedavno vjenčanje njegove kćeri, princeze Beatrice na kojem je, prema informacijama iz kraljevskog dvora bio, no nema ga ni na jednoj objavljenoj fotografiji.

Majka, kraljica Elizabeta II., kako pišu britanski mediji, naredila mu je da se povuče sa svih dužnosti zbog skandala. Sada su isplivali novi detalji sa suda u New Yorku o stravičnim događajima u kojima su sudjelovali Epstein, princ i madam Ghislaine Maxwell, koja im je nalazila maloljetne djevojke. 

Žrtva Virginia Roberts, koja je imala 17 godina kada je proživljavala zlostavljanje u okrutnom pedofilskom lancu, ispričala je kako je Andrew imao lutku nalik sebi u prirodnoj veličini. Objasnila je kako ju je koristio tijekom seksualnih odnosa na njoj i drugoj žrtvi Johanni Sjoberg. Prema njezinim riječima, sve se odvijalo u stanu u New Yorku koji je dobio naziv "kuća horora". 

"Bilo im je lako pružiti zabavu koju su htjeli. Sjela sam princu u krilo te je počeo dodirivati moje grudi prvo rukom od lutke, a zatim svojom", ispričala je Roberts. 

Kraljevski dvor mislio je da će se s vremenom utišati sve oko seksualnog skandala, no čini se da je ovo samo početak. Virginia je i ranije šokirala javnost detaljima o stravi koju je proživljavala.

"Nije dugo trajalo, koliko se sjećam. Bilo je odvratno. Brzo je završio, ustao je i zahvalio mi. Ja sam ostala na krevetu, posramljena. Osjećala sam se prljavo i odmah otišla na tuširanje", ispričala je. 

Princ Andrew od početka je sve poricao i branio svog dobrog prijatelja Epsteina, osuđenog seksualnog prijestupnika koji je preminuo u zatvoru. 

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: Profimedia) Rob Kardashian (Foto: AFP) Rob Kardashian (Foto: AFP) +0 Rob Kardashian (Foto: AFP) Celebrity Smršavio je i pojavio se nakon dugo vremena, dao si je novu šansu za ljubav poslije brojnih krahova

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene