Šokantna snimka

Negira probleme s bijesom, no video u kojem razbija sve oko sebe to opovrgava: "Sada ćeš vidjeti što je ludo"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Johnny Depp pojavio se na sudu u Londonu zbog tužbe protiv tabloida koji ga je nazvao "mlatiteljem supruge".

Holivudski glumac Johnny Depp zanijekao je u utorak na londonskom sudu da ima problema s kontrolom bijesa, prvog dana suđenja po njegovoj tužbi za klevetu protiv britanskog tabloida koji ga je nazvao "mlatiteljem žene".

Pogledaj i ovo In Magazin: Adam Driver - 1 Savršeno nesavršeni! Tko su novi IT holivudski frajeri, koji izlaze iz kalupa klasične muške ljepote?

Depp je kazao da ponekad izražava bijes destruktivnim ponašanjem, no da to ne znači da ima problema s kontrolom bijesa.

"Ja se i smijem, no nema problem kontrole smijanja", prenio je njegove riječi Sky News.

Deppovi odvjetnici kazali su da je 57-godišnji glumac tužio izdavača tabloida Sun i izvršnog urednika zbog teksta objavljenog 2018. u kojemu se Depp u naslovu opisuje kao "mlatitelj žene".

Tijekom suđenja prikazan je i bizarni video u kojem glumac bijesno i nekontrolirano razbija namještaj u kuhinji i bocu vina. 

"Želiš li vidjeti ludo? Sad ćeš vidjeti", čuje se kako Johnny govori u snimci. 

VIDEO MOŽETE POGLEDATI OVDJE.

Novine su kasnije uklonile frazu "mlatitelj žene" i promijenile naslov na internetskom izdanju teksta, kazali su njegovi odvjetnici. Oni su rekli da Depp želi na sudu zaštititi svoj ugled, prema Sky Newsu.

Odvjetnici su prenijeli da je zvijezda "Pirata s Kariba" rekla da je Heard "izmislila te priče o ozbiljnom nasilju" i optužio je da je bila "zlostavljačica" u njihovu odnosu.

"Ne vjerujem da sam bahat, manipulator i osoba koja voli kontrolirati", rekao je Depp.

Odvjetnički tim tabloida tvrdi da je opis Deppa kao mlatitelja žene "u potpunosti točan i istinit" i da će dokazati da je tukao bivšu partnericu, nanio joj ozljedu i izazvao kod nje strah za život.

Očekuje se da će iskaz dati još dvije bivše Deppove partnerice glumice Vanessa Paradis i Winona Ryder.

Osim sporne snimke u fokusu suđenja našla se i uznemirujuća fotografija Johnnyjeva otkinutog srednjeg prsta na desnoj ruci. Prema njegovim riječima, Amber ga je ozlijedila 2015. dok su bili u Australiji i, kako ističe, bacila je i bocu votke na njega. Njegovi odvjetnici tvrdnje su potkrijepili fotografijama koje su procurile u javnost i ranije.

(Hina)

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Matt LeBlanc (Foto: Profimedia) Mike Hagerty i Matt LeBlanc (Foto: Screenshot) +5 Matt LeBlanc i Courtney Cox (Foto: Getty Images) Celebrity Malo je toga ostalo od velikog zavodnika Joeyja: Pogledajte kako danas izgleda omiljeni glumac hit-serije

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene