Prokletstvo slavne obitelji

17 GODINA OD TRAGIČNE SMRTI 'Njihova veza bila je moćna, ali teška'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prošlo je sedamnaest godina od tragične smrti JF Kennedyja Jr. i njegove supruge Carolyn Bessette. Njihova priča i danas intrigira javnost.

Sedamnaest godina nakon tragične smrti pripadnika američke 'kraljevske' obitelji, John F. Kennedyja Jr. i njegove supruge Carolyn Bessette, američki magazin People objavio je tekst u kojem se najbliži ljudi para prisjećaju posljednjih mjeseci njihovog života. Oduvijek je poznato svojevrsno prokletstvo obitelji Kennedy, koje nažalost, nije zaobišlo ni karizmatičnog miljenika američke javnosti, zgodnog Johna.

I dok je njega javnost obožavala, a mediji stalno pratili, John je na pažnju bio naviknut, no njegova lijepa supruga Carolyn nikako se nije mogla naviknuti na pozornost. Osim toga, imala je imidž hladne plavuše, iako prijatelji kažu da se radilo o jako toploj i dobroj osobi. 'Bila je jako kompleksna žena. Šokiralo ju je što je uz njega postala toliko poznata', priča njena prijateljica Sasha Chermayeff.

U dokumentarcu 'I Am JFK Jr.', koji s prikazivanjem kreće početkom kolovoza, nekoliko njegovih prijatelja tvrdi da ju je John pokušavao zaštititi od šoka prevelike slave i stalne pažnje, koja ju je zadesila nakon što su se 1996. godine vjenčali. 'John je obožavao Carolyn, bio je očaran njome, fizički i duhovno, od trenutka kad ju je upoznao. Mislim i da im je bilo teško jer je ona zbog njegove slave bila pod prevelikim stresom', dodao je njegov prijatelj Brian Steel.

'Bilo mu je teško nositi se s njenom nesposobnosti za javnim životom. Ona je morala raditi na tome, a on joj je htio s time pomoći. Želio je djecu i obožavao svoje nećake i nećakinje. Bili su životni partneri', dodao je Brian. 'Bili su jako strasni jedan prema drugome. Njihova strast očitovala se u velikoj ljubavi, ali i nevjerojatnim svađama. Bila je njihova veza intrigantna, ali i teška. Privlačili su se kao magneti i imali su moćnu vezu. Njihova privlačnost bila je jako intenzivna', dodaje Brian.

Postojale su, naime, spekulacije da su Kennedy i Carolyn razmišljali o razvodu prije nego su tragično poginuli. Prijatelji para demantiraju takve navode i kažu da je njihova veza bila prejaka. Nikad nisu živjeli bajku, no nisu je ni očekivali. Nažalost, sve želje para prekinute su u srpnju 1999. godine, kada se srušio privatni avion u kojem su bili John, Carolyn i njena sestra Lauren. Ostali su, ipak, ikone američkog društva.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene