mora razmisliti

Suprug je prevario pred cijelim svijetom pa ona sad odlučuje o sudbini njihovog braka, otišla na putovanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Supruga Dominica Westa otputovala je kući kako bi sa sestrama i prijateljima razmislila o budućnosti svoga braka nakon što ju je on prevario s kolegicom Lily James.

Catherine FitzGerald bila je slomljena kada su njezina supruga, glumca Dominica Westa, fotografi uhvatili u strastvenom poljupcu s 20 godina mlađom kolegicom Lily James u Rimu prije nekoliko dana. 51-godišnji West i njegova supruga samo dan nakon što su procurile fotografije njegova preljuba, u javnost su se pojavili zajedno kao da se ništa nije dogodilo.

Pogledaj i ovo showbuzz U središtu skandala Uhvatili je u aferi s dvojicom oženjenih kolega, odlučila se na alternativne metode iscjeljenja - sve je priznala

Britanski The Sun sada piše kako je Westova supruga otputovala kući u Irsku te sa sestrama i prijateljima razgovara o tome što bi trebala učiniti po pitanju 10-godišnjeg braka s glumcem. "Catherine je trenutačno u obiteljskoj kući, gdje je otišla kako bi o svemu razmislila. Sestre Honor i Nesta pomažu joj donijeti odluku treba li s Dominicom nastaviti kao da se ništa nije dogodilo ili tražiti rastavu", istaknuo je izvor blizak njoj.

Izvor dodaje kako njezine sestre žele samo ono što je najbolje za Catherine, makar to značilo da ostavi glumca. "Dominic ju je ponizio svojim potezima, to je vrlo jasno", ističe izvor.

Glumac je još prošloga tjedna istaknuo kako je Catherine otputovala zbog posla, no više detalja nije otkrivao.

"Naš brak je jak i još uvijek smo zajedno", rekli su supružnici nakon Westove afere. Dogodilo se to nakon Dominicova povratka kući iz Rima i nakon što se ona povjerila bliskim prijateljima zaključivši da je s njihovim brakom sve u redu i da su je objavljene fotografije zaslijepile.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene