imao 55 godina

Tragična smrt bivšeg partnera slavne glumice, dobili su skupa i sina kojeg nije htio priznati

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Steve Bing bio je poznat po velikom bogatstvu njegove obitelji i darežljivosti, a jako je držao do privatnosti, pa mu je smetala pozornost koju je dobio zbog veze s Elizabeth Hurley, s kojom ima sina Damiana.

Bivši partner Elizabeth Hurley i otac njezina sina Damiana, Steve Bing preminuo je u 55. godini života. 

Pogledaj i ovo Elizabeth Hurley (Foto: Instagram) tragičan kraj Poznata glumica i njezin sin oglasili se nakon strašne tragedije: "Hvala svima na porukama podrške"

Steve, koji je digao ruku na sebe u svom domu u Los Angelesu, počeo je svoju redateljsku karijeru s 18 godina. Tada je napustio fakultet Stanford jer je naslijedio 600 milijuna dolara od djeda tajkuna, koji je stvorio svoje bogatstvo na izgradnji luksuznih stanova u New Yorku 1920-ih. 

Steveova obitelj dospjela je na listu 400 najbogatijih Amerikanaca, a poznata je i po darežljivosti. Donirali su novac brojnim muzejima te fakultetu Stanford. Unatoč svom bogatstvu i redateljskom poslu, Bing je najpoznatiji po vezi s Hurley

Naime, ranije se trudio ne upadati u oči javnosti, no 2000. to nije mogao izbjeći. Njihova je veza završila za manje od godinu dana i prekinuli su u ožujku 2001., a glumica je u međuvremenu ostala trudna. Steve nije htio priznati očinstvo i govorio je da su imali tek avanturu. Pustio je u javnost priopćenje u kojem je istaknuo da nisu bili u monogamnoj vezi i da je Elizabethin izbor da bude samohrana majka. Test očinstva tijekom sudske parnice dokazao je da je Damian njegov sin. 

Bing je povezivan i s glumicama Sharon Stone, Brooke Burns i Umom Thurman te manekenkom Naomi Campbell. 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene