pretužno

U 31. godini iznenada preminuo srpski glazbenik koji je karijeru gradio u SAD-u, srušio se tijekom treninga u teretani

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Igor Garnier srušio se tijekom treninga u teretani u Washingtonu, a kada je došla hitna pomoć, liječnici su mogli samo proglasiti njegovu smrt.

Srpski glazbenik Igor Garnier iznenada je preminuo u nedjelju navečer tijekom treninga u teretani u Washingtonu, piše Blic.rs. Imao je samo 30 godina.

Kako je ispričao njegov prijatelj, Igor je pao u teretani. Ubrzo je stigla hitna pomoć, no liječnici su po dolasku mogli samo utvrditi njegovu smrt. Prema neslužbenim informacijama, mladom glazbeniku najvjerojatnije je stalo srce.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli STARBOIMANNY| Lost On Earth⭐️ (@universalstarboi)

Igor je posljednjih godina živio u SAD-u te radio s jednim od najvećih imena elektronske glazbe Ericom Prydzom. Iza sebe ima nekoliko uspješnih albuma i održao je mnogo nastupa širom bivše Jugoslavije i SAD-a.

Jedna od njegovih najpopularnijih pjesama je "Milka Canić", obrada hita "Barbra Streisand" sastava Duck Sauce. Medijske stupce u prošlosti je punio i zbog veze s kćeri pjevača Željka Samardžića, Minjom.

Od glazbenika se na društvenim mrežama opraštaju brojni fanovi, kolege i prijatelji.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Modrić na godišnjem odmoru - 2 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 3 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 5 +0 Luka Modrić na godišnjem odmoru - 6 Celebrity Luka Modrić fotkom na Instagramu odao s kime on i supruga Vanja provode ljetni odmor u Šibeniku

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene