"Bio si jedinstven"

TUGA U OBITELJI Preminuo otac slavnog glumca

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Will je oduvijek isticao da mu je otac bio autoriter i uzor u životu.

Preminuo je otac Willa Smitha, Willard Carroll Smith. Tužnu vijest na svom Instagramu objavila je Willova bivša supruga Sherre Fletcher.

Pogledaj i ovo Jada Pinkett Smith i Will Smith Što ih to drži još? Godinama su javnosti predstavljali savršeni brak, a sada je sve izašlo na vidjelo i stvarno nikome ništa nije jasno!

"Nedostajat ćeš nam. Živio si i igrao prema vlastitim pravilima... Bio si jedinstven. Usadio si nam disciplinu i radnu etiku koja će zauvijek ostati tvoja ostavština", napisala je Sherre ispod fotografije na kojoj zajedno poziraju glumac Will Smith, njegov otac Willard i sin Trey.

 

We're gonna miss you Daddio! You lived & played by your own rules...you truly were 1 of a kind! You instilled discipline, and a work ethic that has created a legacy in your honor! (Pic left to right: Will Smith II; Will Smith III (Trey); Will Smith I (Daddio!) #RIPDaddio #donttellmetheresnothingyoucantdo #WillSMITH1

A photo posted by shereefletcher (@shereefletcher) on

Tužnu vijest Will za sada nije komentirao. U jednom intervjuu izjavio je da je njegov otac uvijek bio pozitivna i stabilna ličnost u njegovom životu.

"Bio je strog, ali nije bio tiranin. Držao me u redu", naglasio je glumac za Essence magazin, prenosi Hello.

Inače, Will je braku s bivšom suprugom Sherre bio u braku tri godine i zajedno imaju 23-godišnjeg sina Treya. Nakon razvoda Will je oženio Jadu Pinkett s kojom ima 18-godišnjeg sina Jadena i 16-godišnju kći Willow.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene