Imao samo 38 godina

Glumac izgubio borbu s teškom bolešću: Tajio ju do samog kraja, vijest emotivnom objavom potvrdio njegov otac

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nicholas Tucci preminuo je od posljedica raka, kojeg je tajio sve do smrti.

Američki glumac Nicholas Tucci preminuo je u 39. godini nakon teške borbe sa zloćudnom bolesti. Vijest je objavio i potvrdio njegov otac Alexander na društvenim mrežama, otkrivši da je njegov sin svoju bolest htio zadržati u tajnosti sve do samog kraja.

"Prijateljima Nicholasa Tuccija. Ovdje Alexander Tucci, Nicholasov otac. U utorak, 3. ožujka, Nicholas je preminuo u bolnici Smilow Cancer u Connecticutu. Nick je odlučio svoju bolest držati u privatnosti kako bi mogao nastaviti ostvarivati svoje profesionalne i umjetničke snove što je duže moguće. Tijekom prošle godine bio je sposoban ići na audicije, snimanja i nastaviti se baviti poslom koji je toliko volio. Vama u svijetu filma, televizije i kazališnoj zajednici. Hvala što se vodili, ohrabrivali i podržavali Nicka. Vama koji ste uživali u Nickovu radu na ekranima i na pozoronici hvala što ste poticali njegov talent i cijenili njegove zasluge", napisao je Alexander u emotivnom statusu na Facebook profilu.

Nicholas se glumom počeo baviti prije nego je upisao Sveučiliše Yale, ostvario je uloge u brojnim kazališnim predstavama diljem SAD-a, napisao je nekoliko scenarija, a najveću slavu donijele su mu Netflixove serije i filmovi "You're Next", "Most Beautiful Island", "Long Lost" i "Channel Zero" i drugima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene