Izgubio bitku s teškom bolesti

Izgubili smo još jednu legendu: Preminuo Damir Mihanović Ćubi, poznati domaći glazbenik i voditelj

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Damir Mihanović Ćubi, poznati TV voditelj i zabavljač, preminuo je 1.1.2020.

Damir Mihanović Ćubi, legendarni splitski zabavljač, voditelj i glazbenik vodio je tešku borbu sa zloćudnom bolesti, no sada ju je izgubio. 

Pogledaj i ovo showbuzz tužna vijest Glumac poznat po sapunici koju je obožavala i domaća publika preminuo u 89. godini, imao je karijeru dužu od pola stoljeća

Naime, Mihanović je preminuo u srijedu, 1. siječnja 2020. godine, izgubivši bitku s teškom bolesti za koju je dijagnozu dobio tek početkom prosinca 2019. godine. Liječio se u bolnici Sestara Milosrdnica u Zagrebu, odakle je često na svom Facebook profilu objavljivao fotografije i cijelo vrijeme pokazivao vedar duh. 

Mnogi njegovi prijatelji i kolege nisu ni znali da je omiljeni Splićanin bolestan, a kada su za to i saznali, odmah su počeli s prikupljanjem sredstava za njegovo što uspješnjje liječenje. Bolest je Mihanoviću dijagnosticirana nakon što mu je na jednom snimanju u Zagrebu pozlilo. 

Preminuo u splitskoj bolnici.

Podsjetimo, ovaj velikan hrvatske zabavljačke scene uvijek je širio zaraznu pozitivu i bio vedar, a stoga i omiljen voditelj i zabavljač mnogima. Karijeru je započeo krajem 1980-ih kao bubnjar zadarske grupe "Forum". Glumio je u "Jel' me netko tražio?" i "Nad lipom 35".

Ćubi je inače imao dugogodišnju suradnju s Novom TV te se pojavio u, osim "Nad lipom 35", brojnim novogodišnjim emisijama, pa i u onoj jučerašnjoj, koja je ispratila 2019. godinu. 

U pjevačkoj je karijeri stekao popularnost pjesmom "Pumpaj" s albuma "Rješenje za dobro raspoloženje" iz 1998. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dua Lipa (Foto: Getty) Celebrity Za 24-godišnjom pjevačicom venu i muškarci i žene, no pogled na njezinu guzu otkrio je i neke mane...

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene