Obitelj se oglasila

Imao je samo 24 godine: Preminuo je sin milijardera i manekenke koja je 90-e obilježila svojom ljepotom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Stephanie Seymour s ostatkom obitelji oglasila se u priopćenju o smrti svog sina Harryja Branta, koji se bavio manekenstvom.

Sin supermodela Stephanie Seymour, Harry Brant preminuo je sa samo 24 godine. 

Kao uzrok njegove smrti se navodi slučajno predoziranje, a o svemu se oglasila njegova obitelj.

"Zauvijek ćemo biti tužni što mu je život uništila ta razorna bolest. Postigao je puno u svoje 24 godine, ali nikada nećemo imati priliku vidjeti koliko je još toga Harry mogao učiniti. Harry nije bio samo naš sin. Bio je divan brat, voljen unuk, brižan prijatelj... Bio je kreativna, moćna duša puna ljubavi koja je unijela svjetlost u srca mnogih ljudi. Bio je doista lijepa osoba iznutra i izvana", napisali su u priopćenju za javnost. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry Brant (@harry_brant)

Harry je krenuo majčinim stopama i surađivao s prestižnim modnim magazinima i poznatim brendovima. Prema pisanju stranih medija, trebao je uskoro ići na liječenje u kliniku za odvikavanje, a s ovisnošću se borio posljednjih nekoliko godina. S bratom Peterom Brantom mlađim (27) osmislio je liniju uniseks šminke, ali unatoč svim uspjesima stalno je upadao u probleme. 

Svojedobno je odbio platiti 20-ak dolara taksistu za vožnju i izbacili su ga s fakulteta. Inače, Stephanie je Harryja dobila s 21 godinu starijim milijarderom, biznismenom Peterom Brantom (73). Par još ima sina Petera i kćer Lily Margaret (16). 

Biznismen iz prošlog braka sa Sandrom (66), s kojom je bio od 1969. do 1995. kada je oženio Stephanie, ima petero djece. Manekenka je u prošlom braku s gitaristom Tommyjem Andrewsom dobila sina Dylana (31). 

Stephanie je i u 53. godini tražena za modne kampanje te je nedavno snimila editorijal za donje rublje. Inače, manekenka je u prošlosti imala problema sa zakonom. Jednom je sudjelovala u prometnoj nesreći i policajci su ju pronašli pijanu, te je optužena za vožnju pod utjecajem alkohola. 

Seymour je poznata po tome što je u spotu "November Rain" grupe Guns N' Roses hodala prema Axlu Roseu u vjenčanici, a obilježila je 90-e svojom ljepotom. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene