Tužna vijest

Preminuo poznati glumac iz "Prijatelja": Borio se s upalom pluća i na kraju izgubio bitku...

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Glumac Ron Leibman je preminuo u 83. godini života.

Glumac Ron Liebman preminuo je u 83. godini života od posljedica izazvanih upalom pluća. Tužnu vijest s javnosti je podijelila njegova agencija, "Abrams Artists Agency" čiji je Liebman bio član. 

Pogledaj i ovo Prijatelji Fanovi, što čekate? Originalni scenariji ovih dviju epizoda ''Prijatelja'' idu na aukciju, cijena bi mogla postići velike razmjere

Vijest je pogodila njegovu obitelji i prijatelje, ali i fanove koji Liebmana prvenstveno pamte kao dr. Greena, oca kultne Rachel u seriji "Prijatelji".

"Tužni smo zbog vijesti i Ronovoj smrti. On je bio nevjerojatno talentiran glumac s uglednom karijerom na filmu, televiziji i kazalištu. Naše misli su uz njegovu suprugu Jessicu i cijelu obitelj", stoji u priopćenju Agencije. 

Inače, Liebman je rođen u New Yorku, a vrhunac slave dosegnuo je u periodu od 1996. do 2004., tijekom godina kada se pojavljivao u "Prijateljima". Osim sudjelovanja u toj legendarnoj seriji, Liebman se pojavio i u drami "Kaz" te serijama "Zakon i red" i "The Sopranos", a sa suprugom Jessicom Walter u braku je proveo čak 36 godina. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač (Foto: Instagram) Sonja Kovač i Olivia Culpo (Foto: Instagram) +3 Sonja Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Pozamašni dekolte uspješne hrvatske influencerice za svjetlucavo doba godine: "Koja ljepota!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene