Kolege se opraštaju

Bio je omiljen diljem svijeta: Zvijezda serije "Zvjezdane staze" preminula nakon teške bolesti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

René Auberjonois preminuo je od raka pluća u svom domu u Los Angelesu.

Holivudski glumac René Auberjonois, najpoznatiji po ulogama u serijama "Star Trek: Deep Space Nine" i "Benson" i "M*A*S*H*", preminuo je u dobi od 79 godina.

Pogledaj i ovo showbuzz ima 89 godina Pogledajte kako danas izgleda legendarni kapetan Kirk iz "Zvjezdanih staza", kaže da se na TV-u ne voli gledati

Glumac je preminuo u svom domu u Los Angelesu od posljedica raka pluća, a vijest je potvrdio njegov sin Rèmy-Luc Auberjonois.

René se počeo baviti glumom početkom 60-ih godina, a upravo je serija "M*A*S*H*" bila jedna od prvih koje je snimio. Gostovao je i u serijama "Umorstvo", "Chicago Hope", "Dobra žena", "Igre moći", "Pravda za sve" te brojnim drugima. Zapažene uloge ostvario je i na kazališnim daskama u Broadwayu.

Vijest o njegovoj smrti rastužila je brojne glumce i kolege koji se od njega opraštaju putem društvenim mreža. Među njima i glumac George Takei.

"Ovo je strašan gubitak. Obožavatelji 'Zvjezdanih staza' znaju ga kao Oda iz 'Deep Space Nine'. Mi ga znamo kao Renéa. Bio je predivan, brižan i pametan čovjek. Nedostajat će nam. Kada pogledam u zvijezde, mislit ću na tebe, prijatelju", napisao je Takei na svom profilu na Twitteru.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene