Tužna vijest

Omiljeni Omar iz kultne serije "Žica" preminuo u dobi od 54 godine, pronađen je mrtav u svojem stanu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Michael K. Williams pronađen je mrtav u svojem penthouseu u New Yorku, izvori iz policije kažu da se sumnja u predoziranje drogom.

Glumac Michael K. Williams koji je najpoznatiji kao Omar iz kultne kriminalističke serije "Žica" pronađen je mrtav, javlja The New York Post.

Williamsovo beživotno tijelo pronađeno je u blagovaonici u njegovu luksuznom penthouse u Brooklynu u ponedjeljak popodne. Imao je 54 godine.

Izvor iz policije otkrio je i kako je na stolu pored njega pronađen pribor za heroin pa se sumnja u smrt od predoziranja.

"Ne sumnja se u zločin, nema tragova nasilnog ulaska, stan je bio uredan", kazao je izvor.

Policiju je zvao njegov nećak koji je u ponedjeljak otišao posjetiti glumca njegovu stanu nakon što se on u subotu nije pojavio na događaju na koju je trebao doći.

Williamsovu smrt potvrdila je i njegova glasnogovornica u službenoj izjavi.

"Obitelj glumca nominiranog za nagradu Emmy Michaela Kennetha Williamsa s dubokom tugom objavljuje njegovu smrt. Mole vas za privatnost dok oplakuju ovaj nepremostiv gubitak", kazala je glasnogovornica Marianna Shafran za The Hollywood Reporter.

Glumac je otvoreno govorio o svojoj dugogodišnjoj borbi s ovisnostima, a svoje iskustvo pretočio je i u likove koje je utjelovio.

Osim u "Žici", Williams je ostvario i zapaženu ulogu u seriji "Boardwalk Empire" gdje je glumio Chalkyja Whitea, dok je za ulogu Montrosea Freemana u seriji "Lovecraft County" ove godine nominiran za nagradu Emmy za najbolju sporednu ulogu.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Kimpel, Antonio Banderas (Foto: Getty Images) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) +3 Antonio Banderas i Nicole Kimpel (Foto: Getty) Celebrity Vitke noge njegove 22 godine mlađe djevojke sve su zasjenile, a i on sam ju nije mogao prestati obasipati nježnostima

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena (Foto: Instagram) Lepa Brena (Foto: Instagram) +4 Lepa Brena (Foto: Instagram) Celebrity Lepa Brena u badiću potpuno zasjenila svoju skupu jahtu, fotkom raspametila fanove: "Bezvremenska ljepotica"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene